Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi számít magasnak a fiúknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít magasnak a fiúknál?

Figyelt kérdés

Mindig azt látom, hogy magasság így, magasság úgy, de mi számít magasnak/alacsonynak? Vagy ez teljesen relatív?

Kb. 180 cm vagyok, és sokszor olvasom, hogy "vannak lányok akik szóba se állnak 180 alatti pasikkal" most ne térjunk ki arra, hogy vannak lelkibajos srácok, most csak a magasságra gondolok. 180 cm vagyok és mégis VISZONYLAG alacsonynak érzem magam. Szerintem a lányok nem méterre szeretik a pasikat, de azért kérnék egy kis megerositést, hogy akkor mi van.

Vagy az általános "ne legyen nálam kisebb" van érvényben mindig? :) Szép estét!

2012. dec. 13. 17:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
én 180 cm vagyok,szóval nekem azért jó,ha legalább pár centivel magasabb :)
2012. dec. 13. 17:44
 2/14 anonim ***** válasza:
74%

A 180 cm Teljesen Rendben van.

Én A 2 Méterre mondom azt hogy magas.

2012. dec. 13. 17:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 190 cm magas vagyok, vannak előnyei de hátrányai is.
2012. dec. 13. 17:45
 4/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat :)
2012. dec. 13. 17:52
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a magasabb 180-ál kezdődik. Nekem speciel 175 alatt mindenki átlagos, persze ha akarok, tudok egész pontosan magasságot saccolni... Az aki abszolút magas, az olyan 185-190, 185 az közvetlen feltűnik, ha átlag magas vagy 175+-10cm, 190+ meg majd' mindenkinek magas. Én egyébként 191 vagyok, és sok hátrányát nem látom, igaz, ölelésnél, stb. több a végtag, amit el kell pakolni, főleg, hogy vékony is vagyok mellé. De értelemszerűen a kilátás pazar!;)
2012. dec. 13. 17:55
 6/14 A kérdező kommentje:
Hehe, kossz a választ :) Te is csíped ha jó nagy a kivágás mi? :D
2012. dec. 13. 18:00
 7/14 anonim ***** válasza:
Nálam a 185 a magas.
2012. dec. 13. 18:01
 8/14 anonim ***** válasza:
46%
Hát... 191 centis "kilátótorony" vagyok újra. Mindegy. az igazság az, hogy amit egy 170 magas lány tök konszolidáltnak lát, az fentről azért elég mély lehet. Szóval igazából a melleket szeretem. És még csak nem is a nagyokat... De pl. nagy kedvencem, amikor oldalról lehet belátni a blúzba/ingbe, a két gomb között!:P Olyankor kifejezetten kellemes domborzatok szoktak a szemem elé tárulni... És ne értsétek félre, azért a szemébe is szoktam nézni szegényeknek, és eddig egyszer sem szóltak rá, hogy nem kéne, szóval olyan tróger módon nem csinálhatom. (Mer' ugye kulturáltabb lányok ilyenkor bevetnek egy pulóvert, párnát, stb.)
2012. dec. 13. 18:10
 9/14 anonim ***** válasza:

Én kereken két méter vagyok és az a tapasztalatom, inkább hátrányt jelent. A legtöbb lány meg van ijedve, fel sem nagyon néznek, ráadásul én valahogy mindig sokkal formásabbnak tartottam a 170 körüli lányokat, így még inkább nehéz a dolgom. Szerintem ők a legarányosabbak külsőleg, persze bőven találok magasabbak között is olyat aki megmozgatja a fantáziámat.

Egyébként akire fel kell néznie a lánynak, az magas, ilyen egyszerű ez :)

2012. dec. 13. 18:25
 10/14 anonim ***** válasza:

Először is,szerintem a 180 cm az tök jó,ez már magas.Én 174 cm vagyok,és pont ilyen magasság szerintem a tökéletes,mert ez magasnak magas,de nem túlságosan:)Mondjuk igazából nekem mindegy,csak ne legyen nálam sokkal alacsonyabb a srác,mert attól biztos,hogy kicsit rosszabbul érezném magam,de hát az igaz szerelem útjába gondolom a magasság sem állhat! :D

191 cm hmm szerencsés lehetsz!nekem van egy srác ismerősöm,aki 194 cm és ő is próbálkozott már jó párszor hasonló trükkel,de "szegényt" legtöbbször rajtakapták,és nem egyszer pórul járt.:D

16/l

2012. dec. 13. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!