Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít magasnak a fiúknál?
Mindig azt látom, hogy magasság így, magasság úgy, de mi számít magasnak/alacsonynak? Vagy ez teljesen relatív?
Kb. 180 cm vagyok, és sokszor olvasom, hogy "vannak lányok akik szóba se állnak 180 alatti pasikkal" most ne térjunk ki arra, hogy vannak lelkibajos srácok, most csak a magasságra gondolok. 180 cm vagyok és mégis VISZONYLAG alacsonynak érzem magam. Szerintem a lányok nem méterre szeretik a pasikat, de azért kérnék egy kis megerositést, hogy akkor mi van.
Vagy az általános "ne legyen nálam kisebb" van érvényben mindig? :) Szép estét!
A 180 cm Teljesen Rendben van.
Én A 2 Méterre mondom azt hogy magas.
Én kereken két méter vagyok és az a tapasztalatom, inkább hátrányt jelent. A legtöbb lány meg van ijedve, fel sem nagyon néznek, ráadásul én valahogy mindig sokkal formásabbnak tartottam a 170 körüli lányokat, így még inkább nehéz a dolgom. Szerintem ők a legarányosabbak külsőleg, persze bőven találok magasabbak között is olyat aki megmozgatja a fantáziámat.
Egyébként akire fel kell néznie a lánynak, az magas, ilyen egyszerű ez :)
Először is,szerintem a 180 cm az tök jó,ez már magas.Én 174 cm vagyok,és pont ilyen magasság szerintem a tökéletes,mert ez magasnak magas,de nem túlságosan:)Mondjuk igazából nekem mindegy,csak ne legyen nálam sokkal alacsonyabb a srác,mert attól biztos,hogy kicsit rosszabbul érezném magam,de hát az igaz szerelem útjába gondolom a magasság sem állhat! :D
191 cm hmm szerencsés lehetsz!nekem van egy srác ismerősöm,aki 194 cm és ő is próbálkozott már jó párszor hasonló trükkel,de "szegényt" legtöbbször rajtakapták,és nem egyszer pórul járt.:D
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!