Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretném ezeket megtudni tőletek, miért csináljátok ezeket? (lent)
Szóval
- Miért van akkora hatalmas nagy elvárásotok mindenben?
- Ha valami nem tetszik nektek a kapcsolatban miért írjátok körül érthetetlenül a témát miért nem mondjátok meg konkrétan.
- Ha szex-ben rosszul csinálnunk valamit miért nem mondjátok meg, hogy tudjunk rajta változtatni?
- Miért jár az az agyatokban ha azonnal nem vesszük fel a telefont valamilyen oknál fogva akkor tuti másik nővel vagyunk.
- Miért van az, ha egy srác tényleg törődik veletek aki nektek az úgy mond "ideális pasi" akiről mindig áradoztok, x idő után kidobjátok és összejöttök egy bunkó paraszttal?
- Miért van az hogy mikor kidobjátok a jó pasit és össze jöttök a paraszttal megbánjátok és kuncsorognátok magatokat vissza?
- Miért van az ha rossz kedvetek van és látjuk rajtatok és megkérdezzük, akkor mindig az a válasz, hogy "semmi" (tudom hogy ilyenkor mindig baj van), ebben az esetben ha folyamatosan kérdezem nem hagylak békén, ha meg rád hagyom akkor meg nem törődöm veled.
- Ha a kapcsolatban probléma van ahelyett, hogy próbálnátok megoldani, miért futtok mindig egy másik pasihoz aki tipikusan azt fogja mondani nektek amit hallani akartok és dirr megcsalás.
- Miért van ekkora elvárásotok a külsőre, jó értem persze ne legyen az illető egy troll, de sokszor amit akartok az nem létezik.
De ami a legjobban érdekel, miért nem jó nektek soha semmi???
Szia!
Én úgy érzem nem várok el többet annál,mint amit én nyújtani tudok!Így pedig nem szeretnék olyannal összejönni,akinek folyton többet nyújtanék,mint amennyit kapok tőle :-)
-Az elvárásaimból nem engedek.Próbáltam már számtalanszor olyannal összejönni,aki valamiben-sőt dologban is nem felelt meg-mégis adtam neki esélyt.2héttől a 2 évig,időpazarlás volt.Jó tanulópénz arra, hogy többet most már ilyet ne csináljak!
-Én speciel félek a reakciótól,és inkább beletörődök dolgokba,próbálom egyedül megoldani.
-Nem vagyok féltékeny típus.A telefonhívás még hagyján.De azért egy sms-re igazán lehet ideje.
-A kedves,mindent megadó pasi általában nem néz úgy ki külsőre, hogy begerjedjek.Úgyhogy ebből adódik, hogy egy külsőre jópasival sem tudok huzamosabb ideig együtt lennik,ha az bunkó paraszt.S mivel a szemétség jobban bevésődik az agyamba,így mégjobban eszembe jut az,mint aki folyton kedves volt.
-Nem kuncsorogtam még.
-Nem akarom a saját problémáimmal zargatni a másikat, hisz tudom neki "úgyis több" a problémája....(akkor nem törődsz velem,ha képtelen vagy felhívni vagy sms-t küldeni,elfelejtesz kedves gesztusokat,és eltűnsz napokra)
-Nem csaltam meg még senkit.Viszont egy szakítás után jó mással összejönni dirrmódon.
-Mert olyannal nem jó összejönni,akire nem gerjedek igazán.Ez van.
-
-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!