Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretném ezeket megtudni tőletek, miért csináljátok ezeket? (lent)
Szóval
- Miért van akkora hatalmas nagy elvárásotok mindenben?
- Ha valami nem tetszik nektek a kapcsolatban miért írjátok körül érthetetlenül a témát miért nem mondjátok meg konkrétan.
- Ha szex-ben rosszul csinálnunk valamit miért nem mondjátok meg, hogy tudjunk rajta változtatni?
- Miért jár az az agyatokban ha azonnal nem vesszük fel a telefont valamilyen oknál fogva akkor tuti másik nővel vagyunk.
- Miért van az, ha egy srác tényleg törődik veletek aki nektek az úgy mond "ideális pasi" akiről mindig áradoztok, x idő után kidobjátok és összejöttök egy bunkó paraszttal?
- Miért van az hogy mikor kidobjátok a jó pasit és össze jöttök a paraszttal megbánjátok és kuncsorognátok magatokat vissza?
- Miért van az ha rossz kedvetek van és látjuk rajtatok és megkérdezzük, akkor mindig az a válasz, hogy "semmi" (tudom hogy ilyenkor mindig baj van), ebben az esetben ha folyamatosan kérdezem nem hagylak békén, ha meg rád hagyom akkor meg nem törődöm veled.
- Ha a kapcsolatban probléma van ahelyett, hogy próbálnátok megoldani, miért futtok mindig egy másik pasihoz aki tipikusan azt fogja mondani nektek amit hallani akartok és dirr megcsalás.
- Miért van ekkora elvárásotok a külsőre, jó értem persze ne legyen az illető egy troll, de sokszor amit akartok az nem létezik.
De ami a legjobban érdekel, miért nem jó nektek soha semmi???
-nincsenek óriási elvárásaim, de magamhoz való párt keresek, és magamat reális be tudom sorolni egy rétegbe, így nem fogok egy trógerral nyomulni, akinek nincs életcélja és csak lebeg a világba.
-én megmondom mindig a problémát, de ha már szólnom kell, akkor nagy a baj.
-még a szex közben szólok, hogy mit hogyan csináljon, hiszen másképp semmi értelme nem lenne. Ő is szokott szólni, vagy ha nem, megkérdezem.
-a páromat az anyja szokta legtöbbször felhívni, így jogos a gyanú, hogy egy másik nővel cseveg.
-én nem dobom ki azt aki velem kedves, nem vagyok mazochista, hogy szenvedjek egy tuskó mellett.
-nem kuncsorogtam még soha, kivéve, ha nem akadt az exemnél jobb. Na ez csúnya volt, így utólag, de hülye voltam.
-azért, mert a lányok hülyék! :P
-nem futok másik pasihoz, mert ha van párom, akkor fülig szerelmes vagyok belé és azt várom mindig, hogy felhívjon és megbeszéljük a problémáinkat.
Végül hagy kérdezzek én is valamit? Szerinted minden olyan egyszerű az életben?
-csak olyan elvarasaim vannak, amiket en is megteszek a szerelmemnek,
-eppen ma gondolkodtam rajta, hogy hogyan legyek erthetobb annal, hogy pl " ez faj, ne csinald" Kb 5szor mondtam el es nem fogta fel. Hanyszormondtam neki, hogy szeretnek elmenni szorakozni, tancolni, mert unom magam, de meg se hallotta, aztan meg csodalkozott, hogy leleptem. Ennel vilagosabban en mar nem tudom kifejezni magam!
-az, hogy azt hiszitek, hogy torodtok velunk, meg nem biztos, hogy eleg. Az nem torodes, ha meg akartok dugni. :P
-soha nem kuncsorogtam magam vissza senkihez!
-altalaban az a csaj, aki masik pasihoz megy, az valoszinleg mar mindent megprobalt, de ti se vesztitek az adast.
-nem a kulsore, hanem az apoltsagra, meg a jo izlesre. ne hordjon kocsog ruhakat, meg a fesut is megtalalhatna neha, ilyesmik. Lehet, hogy a szakadt polod valami szentimentalis emlek, de nekunk altalaban jobban bejon egy vasalt ing vagy valami.
Kedves 17:35
Nem tudom, hogy jön ide az élet egyszerűsége amikor a kérdés nem ez volt
Idézet:
"-a páromat az anyja szokta legtöbbször felhívni, így jogos a gyanú, hogy egy másik nővel cseveg. "
Ez most kajak úgy jön le, hogy az anyósodra vagy féltékeny.
"-nem kuncsorogtam még soha, kivéve, ha nem akadt az exemnél jobb." Ok ezt megválaszoltad, de ezzel leírtad magad az én szememben, további bizonygatás nem szükséges
Köszönöm a válaszod és a kérdésed
Ez mekkora hülye általánosítás. Gyerekek túl sok TV-t néztek. Néha ki kéne mozdulni a való életben.
Ha meg tapasztalatból mondod akkor én is felteszek pár kérdést;
Te miért a könnyen kapható r*bancokra buktok?
Te miért szeretnél szép, csinos, értelmes lányt?
és egyéb hülye kérdések.
Amúgy a fiúk sem mondanak soha semmi ha megkérdezed mi van? azt mondja a többség hogy semmi.
Most vagy ennyire nem gondoltok semmire vagy ti sem akarjátok megosztani...
Szóval most nem kell itt nekiállni prédikálni a másik nemet. Van a világban egy ilyen réteg ezt el kell fogadni - bár szerintem irtani kéne inkább - DE van egy normális réteg, de ahhoz kik kéne mozdulni otthonról NORMÁLIS közegbe, ami nem a buli parkett közepe.
hát én most mit csináljak, mindannyian követünk el hibákat a párkapcsolatainkban. Egyébként nem nagyon zavar, ha így arc nélkül valaki ítélkezik felettem:D /meg arccal se, ugyanis a magam ura vagyok/. És akkor az esetkor 17 voltam, ma 24 és kissé másképp látok dolgokat. A fiatal lányok általában összevissza cselekednek, de van olyan is persze, aki már egész tini korában is éretten viselkedik.
És tudod, aki az anyós dolgot úgy értelmezi, hogy féltékenység.. annak már az élet minden oldala keserűség, bárhonnan is nézi. Hallottál már olyanról, hogy ironizálás? mamma mia,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!