Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
Irracionális. Komolyan.
23 éves vagyok, egyetemista, igényes, jóképű, átlagmagas, intelligens, összeszedett. Kicsit talán nagyképű, na.
Mégsem jön össze soha egy kapcsolat. Mintha mindennek ellenére teljesen hidegen hagynám a csajokat. Megnevettetem őket, nem félek tőlük, nem vagyok visszahúzódó, határozott, de udvarias a viselkedésem.. És nem fogom fel, hogy miért nem kellek mégsem. Általában első, második találka utána leráznak minden magyarázat nélkül.
Esküszöm nincs ötletem mit csinálok rosszul. Főleg hogy sokkal aljább embereket meg állandóan nővel látok.
Felém is nyitottak nem az a gond.A gond ott van,hogy erre én 4-5 év után jöttem rá.:D
Régen én is zárkózott voltam,az utóbbi 1-2 évben változtam meg,mert rájöttem,hogy ha elbarikádozom magam,akkor a büdös életben nem fogok előre jutni semmilyen téren sem.
Nem tudtam elhinni,hogy bármit is akarhatnak tőlem és azért inkább annyiban hagytam az egészet.
Régen nem igazán voltam tisztában azzal,hogy milyen a külsőm és azzal sem,hogy milyennek látnak az emberek.
42-es:
Hasonló voltam/vagyok én is, de hát Istenem. Ha rossz kedvem van akkor rossz kedvem van. Sokszor nem sikerül minden az életben, akár családi gondok vagy tanulmányi, igazán le tud lombozni, aztán lehet előttem bárki, akkor se fogok vágni jópofát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!