Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
Irracionális. Komolyan.
23 éves vagyok, egyetemista, igényes, jóképű, átlagmagas, intelligens, összeszedett. Kicsit talán nagyképű, na.
Mégsem jön össze soha egy kapcsolat. Mintha mindennek ellenére teljesen hidegen hagynám a csajokat. Megnevettetem őket, nem félek tőlük, nem vagyok visszahúzódó, határozott, de udvarias a viselkedésem.. És nem fogom fel, hogy miért nem kellek mégsem. Általában első, második találka utána leráznak minden magyarázat nélkül.
Esküszöm nincs ötletem mit csinálok rosszul. Főleg hogy sokkal aljább embereket meg állandóan nővel látok.
Szakítás: Hát már jó régen volt utoljára, és volt hogy a távolság volt a baj, másnál meg egyszerűen ellaposodott.
De az a vicc, hogy mikor utoljára volt nőm, még a mostanihoz képest sokkal kevésbé voltam igényes, meg magabiztos. Ha most vagyok egy 7-8-as pasi küllemre, akkoriban lehettem talán 4-5 (nem rám illő, túl nagy ruhák, béna haj, túl vékony voltam, sosem húztam ki magam, szép lányra kb ránézni se mertem).
Mióta meg rendbe raktam magam, és látom, hogy megnéznek, meg én is elégedett vagyok a tükörképemmel, és társaságban is sokkal jobban megállom a helyem, azóta nem volt egy barátnőm se. Alkalmi dolgok voltak, de az is kevés, és azok se akartak többet.
Én is ezt mondom, tudom magamról, hogy a külsőm rendben van. Nem ez a baj.
Talán annyi, amit észrevettem, hogy nehezen találok közös nevezőt a legtöbb csajjal. Egyszerűen nincs közös érdeklődésünk a legtöbbel, és csak ilyen felszínes dolgokról tudunk beszélgetni. De a csajok nagyon nagy részét (nem általánosítok, mert egyébként pasiknál is ez van) nem is érdekli kb semmi az aktuális popkultúrán kívül..
Nincs is most nagyon társaságom.
Akár túllihegem, akár nem, nem tartom normálisnak, hogy egy egészséges korombeli férfinak ez ilyen probléma legyen.
Ott a pont a kérdezőnél.Az emberek sajnos tényleg mindent lesz@rnak.A legtöbbnek az a fő téma,hogy hány csajt dugott meg hétvégén és mennyit ivott és hányt.
Amúgy hasonló cipőben járok mint te.De sok sikert!
Talán ez lehet a baj, hogy nem olyanok körében keresgélsz aki érdeklődne irántad, akivel egy az érdeklődési körötök. Mi érdekel téged az aktuális popkultúrán kívül?
Egyébként ez valóban számomra is problémát okoz, hogy vannak olyan pasik akikkel egyszerűen nem lehet beszélgetni semmiről, csak a számítógépes játékokról, meg Justin Bieberről..
Ahogy írtad magadról, intelligens vagy, az aljább embereknek meg nőjük van. Lehet ez is probléma! :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!