Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha ilyeneket mondana, ilyen közvetlen lenne a lány a randin? :D
Figyelt kérdés
pl., hogy elmegy wc-re, és hozzá teszi, hogy azért mert női gondjai vannak :D (ez csak szigorúan egy példa volt, nem megtörént eset)
Tehát közvetlenebb, haveriasabb felfogásban mennek a dolgok, nem a megszokott, megjátszott sablonos randi :D Vagy ezek elijesztik a fiúkat? Már nem nőies? :D
2012. dec. 12. 14:59
1/11 anonim válasza:
Ha kicsit viccesebb dolgot mondasz, még fel is dobhatja az egészet.
2/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretem ha egy lány közvetlen, akkor én is felszabadultabb tudok lenni. Az a jó, ha minél előbb eltűnik közülünk a fal, azaz "megtörik a jég".
3/11 anonim válasza:
kit érdekel,ha női gondjaid vannak egy randin?ez nagyon nem 'gusztusos'
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Azt hittem majd kinevettek :DD
Én egy kicsit közvetlenebb vagyok a randikon (ennyire azért még nem.. :D ) de a fiún érzem, hogy próbál a megszokott úton járni, de lehet hogy csak a "jég" miatt van, és ha bedobnék hasonlókat, ő is közvetlenebb lenne :D
Csak nem tudom, hogy elijesztem-e, mert ő tényleg azon az úton akar járni, konzervatívabb, vagy igazából ő is ilyen, csak miattam nem mer, nehogy én nézzem hülyének.
2012. dec. 12. 15:06
5/11 anonim válasza:
Hát én nem nagyon értem a kérdést mert kb mindenki így viselkedik.Ha valaki tetszik neked nyilván próbálsz közvetlen lenni és jófej lenni nem pedig felállítasz magad körő egy falat hogy rombolja le ha tudja ....
6/11 A kérdező kommentje:
Igen, egyénként nem túl illedelmes.. De legalább tudja, miért vagyok hisztis :D
2012. dec. 12. 15:07
7/11 A kérdező kommentje:
Igen PRÓBÁLSZ közvetlen lenni, csak nem biztos, hogy sikerül. De ha megtöröm a jeget, utána talán könnyebb.
2012. dec. 12. 15:08
8/11 anonim válasza:
azért van olyan aki gerjed a menstruációra, de belőlem meg sztem legtöbből nem hoz ki semmit.... de ha pl megy a fiú wcre és megkérdezed hogy segítsek tartani? olyan jól rezeg a kezem, az már hozhat valami előnyöket :D
9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, fiú vagy lány vagy? :D Ez egy kicsit már "durva" szerintem :D Elsősorban nem szeuxális értelemben gondoltam a közvetlenséget, tehát nem azért mondanám, hogy meg jött, hogy erre izguljon :D Első randikon ez még sok szerintem.
2012. dec. 12. 15:56
10/11 anonim válasza:
szerintem nem kell részletezni, hogy ki miért megy a mosdóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!