Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez? A egyes fiúk miért szoktak ilyeneket írogatni a lány üzenőfalára? Mit jelent?
Szóval, van egy lány, akit még novemberben (2-3 hete) ismertem meg, azóta rendszeresen, heti 3x találkoztunk edzésen (kosarazunk). Nem igazán tudok róla semmit, ha beszélgetünk akkor se a magánéletéről, hanem mindenféle lényegtelen dolgokról.
Elhívtam randira tegnap, viszont ma mikor facebookon megnéztem az üzenőfalát, láttam, hogy az egyik fiú ismerőse ezt írta a falára: "Szeretlek te Tunderlany! <3 <3 :*"
Mit jelent ez??? A fiú a barátja lehet? De akkor miért mondott nekem a lány igent a talira??? Vagy egyes fiúk csak dobálózna a "szeretlek" szóval??? Szerintetek mit akart a lánynak mondani? Kérdezzem meg?
Mindenesetre a szívem mindjárt kiugrik a helyéről, a gyomrom meg össze van szorulva...:S
17
néha nekem is szokott pl a legjobb barátom ilyen "szeretlekes" postokat írni vagy komikat.. szóval nem biztos, hogy a barátja..
viszont az nem mindegy, hogy RANDIRA hívtad vagy csak találkoztok??? mert ha csak tali, akkor meglehet hogy van barátja és csak szimplán haverkodni akar veled...
úgy kérdeztem, hogy "van-e kedved eljönni velem ....-ba ...-kor?"
nem tudom, lehet hogy csak haverkodni akart, de remélem nem :S
Lájkolta és egy szívet meg egy mosolygós jelet válaszolt. :S
Teljesen kikeszit ez a lány..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!