Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » De rendes vagy! De aranyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De rendes vagy! De aranyos vagy! Ilyeneket miért mond nekem egy lány, amikor nincs is köztünk semmi?

Figyelt kérdés
Úgy értem,alig ismerjük egymást, csak párszor szoktunk találkozni,néha dumálgatunk,de még csak barátok sem vagyunk,csak így flörtölgetünk, aztán ha csinálok valami semmiséget,akkor rögtön ilyeneket mond nekem,megsimogat,és nagyon mosolyog,de nem tudom mire vélni? Talán szeretné,h több legyen, vagy csak barátkozni akar? Nem értem,pedig én egyáltalán nem vagyok jó fej...

2012. ápr. 21. 16:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Noiesnek talal es baratkozni akar.
2012. ápr. 21. 16:34
 2/13 anonim ***** válasza:
mert rendes vagy, és aranyos is nyilván:DDDDDD
2012. ápr. 21. 16:35
 3/13 anonim ***** válasza:

Flörtölés = Sexuális légkör létrehozása és fenntartása , erre gondoltál?

Egy csaj csak a "barát" helyzetbe kerülő pasiknak szokott ilyet mondani, vagy ha már kapcsolatban vannak jó ideje.

2012. ápr. 21. 16:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Lehet h akar tőled valamit de az is lehet h csak közvetlen.
2012. ápr. 21. 16:43
 5/13 A kérdező kommentje:

Nekem fogalmam sincs, egyáltalán nem vagyok az a rendes aranyos típus, sőt épp ellenkezőleg,egy bunkó paraszt vagyok általában mindenkivel,még vele is néha ,ezért is vagyok rajta meglepődve.O.0 Ha valami apró kis jót csinálok,egyből megdicsér. Pedig hát mondom,én ezen már nem tudok kiigazodni.

Az unokatesóm(lány) azt mondta,h ilyet csak annak mond,aki bejön neki, itt meg azt írjátok,h ez azt jelenti,h csak barátkozni akar,de hát én már semmit sem értek, velem még sosem akartak CSAK barátkozni,ugyanis az ég1adta világon,senkivel nem vagyok barátságos...!

2012. ápr. 21. 16:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Fenét akar csak barátkozni. Ez a csajok jó nagy részénél nagyon is flörtölős duma, szóval bejössz neki. Hülyén venné ki magát ha azt mondaná milyen bunkó férfiállat vagy dugjál már meg.
2012. ápr. 21. 17:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Vagy ironizál és olyan hülye vagy, hogy nem esik le.
2012. ápr. 21. 17:11
 8/13 A kérdező kommentje:
a-a! komolyan mondja! ezt tudom,és kész,csak akkor mondja,amikor tényleg rendes vagyok egy kicsit, csak lehet nálam ez olyan nagy számnak számít.:DD
2012. ápr. 21. 17:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor meg azért mondja mert meg van lepődve. :D
2012. ápr. 21. 17:23
 10/13 A kérdező kommentje:
De még véletlenül sem tetszem neki! Igaz!;):P
2012. ápr. 21. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!