Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De rendes vagy! De aranyos vagy! Ilyeneket miért mond nekem egy lány, amikor nincs is köztünk semmi?
Ha az unokatesőd, akkor inkább ne kezdj vele. Ez elég közeli rokonság, még baj lehet belőle.
Egyébként meg azért dicsérget, mert jó vagy nála, és figyel minden kis részletre, ami hozzád kapcsolódik. De mégegyszer mondom/írom: inkább válassz egy másik lányt. Mit fog szólni a nagymama? Meg a rokonság?
JAAAJ Istenem!!!
Nem az unokatesóm az!!!
Az unokatesóm csak mondta,h ő csak akkor mond ilyeneket egy fiúnak ha tetszik neki!!!
Sok ideje nézegetem itt a kérdéseket, de ez az első amire úgy gondoltam, válaszolok. Legalábbis megnevettett :). Meg hát nem tűnik fake-nek :D
Nekem van ilyen barátom (mármint aki ilyeneket hall tőlem), igazából kettő is. Az egyik egészen bunkó tud lenni, de simán beszólogatok neki olyannal keverve h kedvelem, mert így is van:D Kapcsolat valószínűtlen.
Másikat közelebbről ismerem, ő nem bunkó típus. Kapcsolat ugyanolyan valószínűtlen (viszonzás hiánya), de így lehet kifejezésre juttatni, hogy bejön. Ez egy olyan kockázat nélküli mód :) Ha mást nem, akkor meg jó haverom marad.
16/L
Igazából bármi lehet, eléggé emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!