Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Őszinte válaszokat kérek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte válaszokat kérek, csak lányoktól. Meghódíthat titeket egy olyan srác, akit elsőre ránézésre átlagosnak találtok?

Figyelt kérdés

Azaz se nem találjátok kifejezetten jóképűnek, se csúnyának.

Ha igen, mik azok a dolgok, amikkel megfoghat titeket?

Tényleg csak lányokat kérnék. Nem vagyok kíváncsi a frusztrált háborgók rancsogására.

2012. dec. 11. 09:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Az 1. tökéletesen megfogalmazta a dolgokat!
2012. dec. 11. 11:12
 22/28 anonim válasza:
Nekem csak atlagos barataim voltak,de mindegyik megtudott hoditani valamivel, a lenyeg az onbizalom!25/L
2012. dec. 11. 11:50
 23/28 gabriell88 ***** válasza:
Azt hiszem a mi kapcsolatunk a párommal egy tipikus ilyen példa.Ő már évek óta egyedül volt, sőt 1 hónapos kapcsolatnál több nem volt neki.Mikor megismerkedtünk, más tetszett.Egy hétre elmentünk nyaralni Horvátországba.1 embert ismertem, senki mást a 12 főböl. Ennek a srácnak volt a legjobb haverja a párom.Őszinte leszek, nem is érdekelt eleinte, fel sem figyeltem rá.Csak jól akartam magam érezni, hisz sosem voltam még tengerparton.Aztán napról napra belopta magát a szívembe, kedves volt és mindig számíthattam rá, megnevetetett. Aztán fura dolog kezdődött,egyre vonzóbbnak, szebbnek, okosabbnak láttam mindenkinél :D És egy ittas estén összegabajodtunk. Viszont utána való 2 napig egyszerűen úgy viselkedett mintha már nem is érdekelném, és ez megőrjített ugyanakkor szidtam magam, hogy lehetek ennyire hülye, hogy így beleugrottam.Mint utólag kiderült azért került 2 napig, mert gondolkodott hogyan folytassa velem tovább, hisz ha haza mentünk volna 100 km távolság volt a lakhelyeink között.De belevágtunk és boldogok vagyunk, összeköltöztünk és idén Horvátországban megkérte a kezem.Ő 25 én 24 éves vagyok. Sztem mindenkinek eljön a maga ideje. Én sem gondoltam volna, hogy itt kötök ki, de megtörtént.És jól döntöttem, hisz minden napom nevetéssel telik vele.:) Bár így utólag megsúgom kellett az a 2 nap míg nem tudtam mi a helyzet velünk, a huzavona, ettől lett ő nekem érdekes :D
2012. dec. 11. 12:01
 24/28 gabriell88 ***** válasza:

Azt hozzá tenném, hogy relatív kinek mi az átlagon felüli.Nekem például, ha valaki valamiben kitűnik, pl 16 évesen egyetemre kerül vagy olyan rajztehetsége van ami keveseknek.stb

előző voltam

2012. dec. 11. 12:10
 25/28 anonim ***** válasza:

Párom is így hódított.

Nem volt az álmaim hapsija, de nem is volt ronda a szememben.

Kedves volt, testileg férfias, volt kecskeszakálla. :)

2012. dec. 11. 14:43
 26/28 anonim ***** válasza:
25-ös vagyok: 7 éve kapcsolatban. És csak 3 éve dolgozik, mert előtte tanult, szóval pénze sincs.
2012. dec. 11. 14:44
 27/28 anonim ***** válasza:

Komolyan, öröm volt látni, hogy olyan normális pasik is vannak, mint a kérdező, és nem csak olyan degenerált idióták, mint az 58 százalékos, aki mondja a saját hülyeségét és semmi más nem érdekli.

24/N

2012. dec. 12. 00:21
 28/28 anonim ***** válasza:
Meglássuk! Küld egy képet priviben és talán kezdjünk el beszélgetni! :D L/19
2012. dec. 13. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!