Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves srác hogy ismerkedejn 25-30 éves nőkkel?
Figyelt kérdés
Akár szex vagy akármilyen kapcsolatra!!2012. dec. 9. 23:16
2/10 anonim válasza:
Mi ez a mánia a mai 18-20 éveseknél?Miért kell mindenkinek 30 éves?
3/10 anonim válasza:
Az engem is érdekelne kedves második :(. Nekem pedig egy korombeli is jó lenne, de mindenki a 30 évesekkel jön. 19/F
4/10 anonim válasza:
mert a 30-as Nők az igazi Nők minden szempontból.
5/10 anonim válasza:
Mert egy kis törődést adsz nekik és oda dughatod ahova akarod... :)
6/10 anonim válasza:
Kizárt, hogy egy 30 éves nőnek kis 18 éves gyerek kelljen!
7/10 anonim válasza:
# 6
tévedés
alig pár évvel vagyok idősebb, mégis több 30-as csajjal volt kapcsolatom
9/10 anonim válasza:
Én is halottam, hogy a 30-as nők buknak a 18 éves fiúkra. Annyi az előnyük, hogy velük azért lehet komolyabb kapcsolatba kezdeni, mert ők már kiélték magukat, viszont hosszabb távon (évekig) nem működhet a dolog.
10/10 anonim válasza:
Akkor azok a nők selejtek lehetnek! Érdekes, de én még nem láttam olyan maj' 30 éves nőt aki 18 éves gyerekkel feküdne össze. Hosszútávon az ilyen egyáltalán nem működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!