Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan sok magányos alacsony srác a mai világban?
Figyelt kérdés
Itt is rengeteg kérdés van alacsony, csúnya fiúktól és a környezetemben is sok alacsony, rendes, de magányos srác van.2012. dec. 8. 16:58
1/21 anonim válasza:
Én tudok mondani az én környezetemben magányos, 35-40 éves srácokat is, akik agyi szinten még gyerekek, nem értek meg egy párkapcsolat kialakulásához, és még sohasem volt barátnőjük! Közülük mindegyik a számítógép rabja, egyiknek mobiltelefonja sincs :)
2/21 anonim válasza:
Mert a lányok felszínesek, csak az számít nekik, h a fiú legyen magas és jóképű.
3/21 anonim válasza:
A 2-es megmondta. Én csak kiegészíteni tudom. [link]
4/21 anonim válasza:
Én is alacsony vagyok, de nem vagyok cseppet sem magányos. Akik itt nyafognak a magasságuk miatt, azok nem amiatt magányosak én ezt biztosan állíthatom. Amúgy meg, aki alacsony annak miért kell csúnyának lennie? Jó megjelenés, igényesség, jó öltözködés és máris kellemes látványt nyújtasz. 165 centi vagyok, de még sose mondta senki rám, hogy csúnya és még barátnőm is van!
5/21 anonim válasza:
Lehet alacsony srácnak is barátnője, de ahhoz nagyon jóképűnek kell lenni.
6/21 anonim válasza:
Utolsó hagyj már a f@szságokkal, lóf@szt kell annyira jóképűnek lenni. Persze aki b@nkó f@szkalap az alacsonyan nem fog találni csajt. A hülyének nem lehet meg mondani, hogy hülye: MERT HÜLYE!
7/21 A kérdező kommentje:
# 6/6
Fogadok te valami jóképű, sportos srác lehetsz, akire tapadnak alányok, örülj, hogy nem vagy csúnya és sovány, akkor a kutyának sem kellenél te sem..
2012. dec. 8. 17:34
8/21 anonim válasza:
A bunkóság sose zavarta a lányokat, sőt. Persze én még bunkó se vagyok, szal még inkább esélytelen vagyok.
9/21 anonim válasza:
Nem vagyok sportos ( nem sportolhatok ), ezenkívül izmos sem. Sok elutasítást kaptam én is, de ez BENNE VAN A PAKLIBAN. Csak épp nem adom fel soha. És tádá, annál is szebb barátnőm van, mint amit magam is el tudtam volna képzelni. Mert AKAROK. Az akarat mindennek az alapja. Aki nem akar igazán az hoppon marad. Az élet MINDEN területén.
10/21 anonim válasza:
Érdekes, én hiába akarok idén a Marson szilveszterezni, valahogy mégse jön össze. Pedig nagyjából annyi esélyem van rá, mint alacsony, csúnya srácként barátnőt szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!