Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy alacsony, sovány srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy alacsony, sovány srác miért nem lehet vonzó a lányok számára?

Figyelt kérdés

2012. aug. 13. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:
miért ne lehetne? nem mindenki a magas srácokat szereti..:)
2012. aug. 13. 13:23
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Lehet, kivéve, ha az alacsony, sovány srác bunkó/buta/önsajnáltató/büdös/hülye/nagyképű/túl nyomulós stb.

Mivel a kérdést feltetted, gondolom te az önsajnáltató, mátrírkodós kategóriába tartozol, de az a nagy büdös igazság, hogy a lányok/nők nem a testmagasság/pénztárca/kocsi alapján választanak (legalábbis akikkel érdemes kapcsolatot kezdeni), csak a pasik szeretik erre fogni. De ugyanezek a szánalmas kifogások fordítva a nőkre is igaz.

2012. aug. 13. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Ehhez a kérdéshez akkor van jogod, ha nem tudod, miért nem vonzóak a magas, dagadt nők a férfiak számára. Ha tudod, akkor meg ne bénázz itt.
 4/9 anonim ***** válasza:

vannak olyan hátránnyal indulók, akiknek másban kell kitűnniük

számomra egy nálam 5-10 centivel alacsonyabb srác is lehet érdekes, ha szuper humora van, laza, jó fej, kedves, okos

tehát lehet vonzó

5/9 A kérdező kommentje:
Na, igen, ha kapnék esélyt arra a külsőm ellenére, hogy megismerjenek a lányok jellemre. Én ezért gondoltam arra, hogy ki kéne gyúrnom magamat, akkor a külsőmmel is hódíthatnék és nem az lenne, hogy egyből elutasításokat kapnék a nekem tetsző lányoktól. Szomorú, hogy ennyire felszínesek vagyunk, mi emberek.
2012. aug. 13. 15:07
 6/9 anonim ***** válasza:

ha csak alacsony, az még rendben lehet

ha csak vékony, az sem lenne baj

de a vékony és alacsony együtt már nagyon nem jönne be nekem

és persze a legfontosabb, hogy meglegyen az a bizonyos szikra, vonzónak találjam, jóképű legyen

2012. aug. 13. 15:09
 7/9 anonim ***** válasza:

én ezt nem nevezném felszínesnek

te sem hiszem, hogy ismerkednél egy nagyon csúnya, neked nem bejövő lánnyal, nem lennél kíváncsi egy nyomi, görbe hátú, rossz fogú nőre

ez egyszerűen természetes viselkedés, nem kell senkinek szégyellnie azt, hogy a külső is szerepet játszik a párválasztásában

ezért van teste is az embereknek, nem csak szellemekként lebegünk

és a szerelem, szex jelentős részben testiségről szól, érthető, hogy a külső, fizikai megjelenés fontos minden ember számára

aki ezt tagadja, az hazudik és képmutató

2012. aug. 13. 15:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Én egyszerűen nem értem mi a ronda egy alacsony, sovány, állítólag helyes, aranyos srácban.
2012. aug. 13. 15:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta hogy ronda vagy. Csak alacsony vagy. És sovány. És ez nem vonzó a lányoknak, mint már te is tapasztaltad. ennyi.
2012. aug. 13. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!