Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Őszinte válaszokat kérek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte válaszokat kérek, csak lányoktól. Meghódíthat titeket egy olyan srác, akit elsőre ránézésre átlagosnak találtok?

Figyelt kérdés

Azaz se nem találjátok kifejezetten jóképűnek, se csúnyának.

Ha igen, mik azok a dolgok, amikkel megfoghat titeket?

Tényleg csak lányokat kérnék. Nem vagyok kíváncsi a frusztrált háborgók rancsogására.

2012. dec. 11. 09:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
8%
Tudom h csak lányoktól kértél választ, de tőlük őszinte választ nem kaphatsz erre. Meghódítani nem tudja őket ilyen srác, legfeljebb összejönnek vele addig, amíg nem találnak jóképűbbet. Belső tulajdonságokkal nem lehet őket megfogni.
2012. dec. 11. 10:24
 12/28 A kérdező kommentje:
Annyira tudtam hogy ide fogsz piszkítani, 58 :)
2012. dec. 11. 10:25
 13/28 anonim ***** válasza:
90%

Na 11-es te pont hiányoztál ide.

Akkor nyilván tévedésből voltam együtt az első párommal 5 évet aki tök átlagos volt...

2012. dec. 11. 10:27
 14/28 anonim ***** válasza:
11%
Nem kell nekem hinni, elég ha szétnézel. Csak a jóképű srácokat képesek tiszta szívből szeretni a lányok. Persze mivel ők csak az átlag feletti pasikat veszik észre, ezért aki nekik átlagos, az már bőven jóképű.
2012. dec. 11. 10:29
 15/28 A kérdező kommentje:
Hát ne haragudj, én magam ismerek egy rakás nálam rondább pasit, akiknek olyan barátnője van, akikért a fél heréd odaadnád. Tipikus példája vagy annak, hogy ha valamit bebeszélsz magadnak, onnantól mindent annak fényében látsz.
2012. dec. 11. 10:31
 16/28 anonim ***** válasza:

Simán. :)

Elég intellektuális beállítottságú vagyok, így ha jó és tartalmas beszélgetéseket tudunk folytatni, sikerül egy hullámhosszra kerülnünk, akkor nyert ügye van. A nemi vonzalmat mondjuk semmi nem tudja befolyásolni. Sem a külső, se a belső.

2012. dec. 11. 10:32
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Vagy csak te hiszed, hogy rondábbak nálad, vagy gazdagok, vagy csak szívatja és kihasználja őket a csaj ;)
2012. dec. 11. 10:35
 18/28 anonim ***** válasza:
Engem igen. A jelenlegi srác is aki imponál, az az elején csak koslatot utánam és én kerültem őt. Aztán kis idő múlva rájöttem, hogy tök jó fej.
2012. dec. 11. 10:36
 19/28 A kérdező kommentje:
Vagy csak hagyjál már a baromságaiddal :D Nem hozzád szólt a kérdés, viszonlátás.
2012. dec. 11. 10:36
 20/28 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy különösebben jóképű, majd előbb-utóbb rájössz, h igazam van. Addig ha nem hiszed el, magadra vess!
2012. dec. 11. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!