Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte válaszokat kérek, csak lányoktól. Meghódíthat titeket egy olyan srác, akit elsőre ránézésre átlagosnak találtok?
Azaz se nem találjátok kifejezetten jóképűnek, se csúnyának.
Ha igen, mik azok a dolgok, amikkel megfoghat titeket?
Tényleg csak lányokat kérnék. Nem vagyok kíváncsi a frusztrált háborgók rancsogására.
Meghódíthat persze.
Bármennyire is sablonos és unalmas...kisugárzás!
Ha jófej vagy, ha megtudsz nevettetni,ha van egy normális világképed,tudunk beszélgetni mindenféléről, határozott vagy és nem érezteted azt, hogy te esetleg kevésnek érzed magad...ezesetben hozzám :)
Én ilyen vagyok, nem érzem magam kevesebbnek senkinél, mindig jól érzik magukat velem a lányok, megnevettetem őket, volt, aki konkrétan megjegyezte, hogy nem nagyon ismer más korombeli pasit, akinek ennyire határozott kiállása lenne.
Aztán egyedül vagyok évek óta mégis, és nem értem, miért.
Persze.
Ha meg tud nevettetni, ha intellektuálisan partner, akkor meg tud hódítani. Legyes: figyelmes, udvarias, humoros, és akkor jól indul.
24/N
Hát sajnos van ilyenidőszak.
Nekem sok jóképű ismerősöm is van akik már régóta nem találnak senkit :)
Az én barátom cseppet sem tartozik a tipikus ideális férfiképbe, nem izmos, nem magas, vékony, szemüveges... bár, szerintem nagyon helyes, szóval én nem találtam átlagosnak, csak ezzel azt mondanám, hogy lehet, hogy te nagyon átlagos vagy, de ha egy lány nem lát annak (márpedig valószínűleg találhatsz ilyet), akkor úgyis lesz nála esélyed. Engem amúgy még senkiben se fogott meg a külső... az előző barátom meg pl kövér volt eléggé, de ő is tetszett.
Pedig egyébként én egy olyan lány vagyok, aki bárkit megkaphatna, tényleg, ha tudnád, hogy milyen férfiakat utasítok el sorra... :)
Csak tudod mindenkinek más tetszik, nekem az a fontos, hogy tetsszen a tekintete, ahogy rám néz, a külsőből ez bőven elég, ettől bárkit képes lennék nagyon izgatónak találni, attól függetlenül, hogy milyen a teste mondjuk...
Nálam mindig is az volt a fontos, hogy olyan embert találjak, aki olyan, mint én, mert sajnos (vagy nem sajnos), eléggé komolytalan személyiséggel lettem megáldva, ezen felül azt hiszem betegesen optimistán látom a dolgokat és ezekben a tulajdonságokban nagyon kevés ember van, aki egyezik velem! :)
Szóval én úgy gondolom, hogy a külsődben elég, ha csak bármilyen apróság megtetszik valakinek, azon felül úgyis a belső tulajdonságaiddal tudod meghódítani majd! Hajrá ;)
Ez micsoda béna kérdés! :-D Legyen a faszik fele átlagos, egynegyedük jópasi, egynegyedük gyíkarc. Legyen kb ugyanannyi csaj, mint pasi. A te logikád szerint a csajok 3/4-ének nem lesz faszija, mert csak a jópasikkal állnak szóba? Ne röhögtesd már ki magad.
"Nem vagyok kíváncsi a frusztrált háborgók rancsogására."
Szerintem leginkább te tűnsz frusztráltnak. :-D
Igen
Szeme, intelligenciája,gyerekcentrikussága, EQ-ja, keze, lába-ezek fontosak, a többi lényegtelen, mert az úgyis változtatható:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!