Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudok randizni?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok randizni?!

Figyelt kérdés
Teljesen hülyének érzem magam. Anyagilag és személyiségileg is független vagyok és az az érzésem, hogy ez minden fiúnak zavaró. Ismerkedek szívesen, de amint kicsit kezd komolyodni a helyzet megijedek és kibúvókat keresek. Miért vagyok ilyen? Miért nem tudok "tovább menni" egy fiúval sem?

2012. dec. 10. 23:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem árulom el a koromat. :) Igen, azt hiszem, hogy attól félek, hogy valaki korlátozni fog! :/
2012. dec. 11. 09:21
 12/19 anonim ***** válasza:

Ebből arra következtetek, hogy mar 30 felett vagy.

Nem kötelező párkapcsolatban lenni, maradhatsz egyedül is, vagy keresel magadnak egy kényelmes papucsot, esetleg egy kora huszonéves fiúcskát, aki ha akarna sem tudna a fejedre nőni.

2012. dec. 11. 10:02
 13/19 anonim ***** válasza:

Csak azért kérdeztem, mert árnyalta volna a képet. :)

Mondjuk ha valakivel közösen töltitek el az időt, akkor azt már korlátozásként élheted meg. Szerintem rögtön van 3 lehetőséged: keresel kell valami értelmes kompromisszumot, vagy olyan valakit, akit nagyon tudsz irányítani, vagy harmadik lehetőségként olyasvalakit, akivel csak hétvégén tudtok találkozni, akkor egész héten azt csinálsz amit akarsz. :P Nem kellene ennyire aggódnod. Nem tudom mennyi tapasztalatod van, de szvsz egy jó kapcsolatnál nem kell állandóan együtt lenni és nem jelenti azt, hogy a másiknak semmi magánélete nem lehet. Vannak akik próbálnak nagyon "birtokolni" - szerintem még elég fiatal vagy hozzá, hogy ilyen esetben simán elköszönj.

2012. dec. 11. 10:07
 14/19 anonim ***** válasza:
#12 - nahát, lényegében ugyanazt írtuk, annyi eltéréssel hogy én egy 10-essel fiatalabbnak tippelem a kérdezőt.
2012. dec. 11. 10:08
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha logikusan közelítesz meg egy problémát általában csak néhány megoldási javaslat van.

@Kerdezo

Most mar igazan kíváncsiak lennénk a korodra, legalább olyan intervallumban, hogy 20-25 vagy 25-30, esetleg 30-35

2012. dec. 11. 10:21
 16/19 A kérdező kommentje:
20 felett, de még távol a 30-tól. :) Megszoktam, hogy egyedül vagyok és néha már kellemetlen mindenhova mindig mást hívni párnak. Nem beszélve arról, hogy minden oldalról bombáznak, hogy miért nincs nekem kapcsolatom, mikor mindenki másnak van. Mintha ez kellene, hogy legyen az élet lényege, hogy valaki együtt legyen valakivel. Úgy viselkednek az emberek, mintha a szingliség bűn lenne és csak rosszat jelentene. Főleg úgy rosszat, hogy a nővel van valami baj. Unom ezt. Nem görcsöltem rá, hogy most kapcsolatot akarok, csak ismerkedem, de semmi nem jön össze és nem hiszem, hogy ez a pasik hibája (nagyon válogatok), hanem az enyém, mert önző vagyok. No, így. :)
2012. dec. 11. 10:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Azért "bombáznak", mert az a társadalmi elvárás, hogy valakid legyen - ha nincs akkor biztosan elviselhetetlen vagy. :P A szülők meg gondolom már unokákban gondolkodnak.

Ismerős helyzet, én mondjuk a 25-30 közötti kategória vagyok és a másik nem. Szerintem is kicsit túlzás, DE valamilyen szempontból érthető hogy féltenek-aggódnak. Így a korod ismeretében azt mondom megint, hogy ráérsz válogatni - a szülői féltéssel meg nem tudsz mit tenni: ha nem mutatsz be nekik senkit, akkor az a kérdés, hogy miért nincs; ha valakit egyszer bemutatsz nekik, akkor az lesz a téma, hogy mi történt, mi lett a dologból; és így tovább, minden esetre van valami ami miatt lehet kérdezősködni... :D

Én azt szoktam mondani amikor szóba kerül a téma - jellemzően vasárnapi ebéd közben - hogy keresem, csak még nem találom.

2012. dec. 11. 11:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Akkor mégsem a fiúkkal van a problémád, hanem magaddal, és a környezeteddel.

Komoly kapcsolatot nem akarsz, lazára barmikor találsz, az meg, hogy a nagymamád kérdezgeti, hogy van-e udvarlód, ne legyen mar egy felnőtt független nőnek központi probléma.

2012. dec. 11. 11:27
 19/19 anonim ***** válasza:
A kérdésedből,és a kommentjeidből arra következtetek,hogy te nem is akarsz párt találni.Vagy ha mégis,akkor olyan férfi nem létezik.Még egy jómódú,intelligens férfinek sem kell egy túl racionális nő.Te talán azt sem tudod,milyen szerelmesnek lenni.
2012. dec. 11. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!