Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok randizni?!
Ebből arra következtetek, hogy mar 30 felett vagy.
Nem kötelező párkapcsolatban lenni, maradhatsz egyedül is, vagy keresel magadnak egy kényelmes papucsot, esetleg egy kora huszonéves fiúcskát, aki ha akarna sem tudna a fejedre nőni.
Csak azért kérdeztem, mert árnyalta volna a képet. :)
Mondjuk ha valakivel közösen töltitek el az időt, akkor azt már korlátozásként élheted meg. Szerintem rögtön van 3 lehetőséged: keresel kell valami értelmes kompromisszumot, vagy olyan valakit, akit nagyon tudsz irányítani, vagy harmadik lehetőségként olyasvalakit, akivel csak hétvégén tudtok találkozni, akkor egész héten azt csinálsz amit akarsz. :P Nem kellene ennyire aggódnod. Nem tudom mennyi tapasztalatod van, de szvsz egy jó kapcsolatnál nem kell állandóan együtt lenni és nem jelenti azt, hogy a másiknak semmi magánélete nem lehet. Vannak akik próbálnak nagyon "birtokolni" - szerintem még elég fiatal vagy hozzá, hogy ilyen esetben simán elköszönj.
Ha logikusan közelítesz meg egy problémát általában csak néhány megoldási javaslat van.
@Kerdezo
Most mar igazan kíváncsiak lennénk a korodra, legalább olyan intervallumban, hogy 20-25 vagy 25-30, esetleg 30-35
Azért "bombáznak", mert az a társadalmi elvárás, hogy valakid legyen - ha nincs akkor biztosan elviselhetetlen vagy. :P A szülők meg gondolom már unokákban gondolkodnak.
Ismerős helyzet, én mondjuk a 25-30 közötti kategória vagyok és a másik nem. Szerintem is kicsit túlzás, DE valamilyen szempontból érthető hogy féltenek-aggódnak. Így a korod ismeretében azt mondom megint, hogy ráérsz válogatni - a szülői féltéssel meg nem tudsz mit tenni: ha nem mutatsz be nekik senkit, akkor az a kérdés, hogy miért nincs; ha valakit egyszer bemutatsz nekik, akkor az lesz a téma, hogy mi történt, mi lett a dologból; és így tovább, minden esetre van valami ami miatt lehet kérdezősködni... :D
Én azt szoktam mondani amikor szóba kerül a téma - jellemzően vasárnapi ebéd közben - hogy keresem, csak még nem találom.
Akkor mégsem a fiúkkal van a problémád, hanem magaddal, és a környezeteddel.
Komoly kapcsolatot nem akarsz, lazára barmikor találsz, az meg, hogy a nagymamád kérdezgeti, hogy van-e udvarlód, ne legyen mar egy felnőtt független nőnek központi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!