Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor elhívom randizni a nőt, hogy puhatoljam ki, hogy nem csak illemből fogadja el, mert szimpatikus vagyok, hanem tényleg tetszem neki, mint férfi? Mert nyíltan nem kérdezhetek rá igaz?
Mit fogadjon el illemből? Téged?
Aki illemből csinál bármit is egy férfival, azzal nagyon nagy bajok vannak.
Én csak akkor megyek el randira egy férfival, ha tetszik/szimpatikus. Nem hülyítek senkit. Különben is: van nekem arra időm, hogy poénból randikra járogassak olyan fazonokkal akiknek szemernyi esélyük se lenne?
35L
Attól függ, hogyan ismerted meg. Én sem randizom illemből, csak ha valaki érdekel. Az kérdés, hogy mennyire ismertem előtte, találkoztunk-e már személyesen is, vagy csak netes puhatolózás volt - utóbbi esetén nyilván azért találkozom vele, hogy kiderüljön, milyen élőben.
Ha már előzőleg találkoztunk, akkor viszont kizárt, hogy illemből találkoznék.
Viszont: az ismerkedési fázisban egy randi még semmit nem jelent, ne éld magad bele! Itt még kiderülhet bármi olyan, ami elzárja a további lehetőségeket. Lehet, hogy bejön valaki, mint férfi, de a randin úgy viselkedik, hogy eldöntöm, inkább mégsem szeretnék tőle semmit. Szóval egy randi inkább csak egy esély a továbbiakra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!