Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben válasszam a férfi büszkeségem?
egy 16 éves lányról lenne szó aki visszautasított (am én 18 vagyok) és a szokásos legyünk barátok szöveget mondta... eleinte megpróbáltam vele barátkozni,de egyre jobban megszűnt az érdeklődésem felé, meg nem úgy tudtam rá tekinteni, mint egy barátra... majd pár héttel ezelőtt megmondtam neki,h én a barátja nem akarok lenni... erre azt kaptam válasznak vissza tőle, túl büszke vagyok... persze elfogadta a döntésem és lassan már 2 hete nem beszélünk meg semmi,de vhogy elkezdett hiányozni nekem és most nem tom kibéküljek-e vele vagy válasszam a férfi büszkeségemet és próbáljam kiverni a fejemből?
( a helyzet az,h még nem volt köztünk csók,csak kézen fogva járás... lehet ezt a barát dolgot azért mondta,h próbáljak neki bizonyítani? gondolok itt arra,h csókoljam meg hirtelen v hasonlók? meg szokott rólam beszélni a barátnőinek,h milyen aranyos vagyok meg ilyenek)
"Igazad van! de akk szted miért hagyja és miért nem lök el magától hiszen tudja,h én nem barátiságból csinálom ezeket ,h megfogom a kezét,ölelgetem, simogatom,puszilgatom?"
Ja,igen,erre elfelejtettem reflektálni: valószínűleg azért,mert tetszik neki,hogy körberajongod,de persze ez őt nem kötelezi semmire. Egyszerűen kihasznál téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!