Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudok randizni?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok randizni?!

Figyelt kérdés
Teljesen hülyének érzem magam. Anyagilag és személyiségileg is független vagyok és az az érzésem, hogy ez minden fiúnak zavaró. Ismerkedek szívesen, de amint kicsit kezd komolyodni a helyzet megijedek és kibúvókat keresek. Miért vagyok ilyen? Miért nem tudok "tovább menni" egy fiúval sem?

2012. dec. 10. 23:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Rengeteg a b*lfasz...
2012. dec. 10. 23:08
 2/19 anonim ***** válasza:
vwlwm ugyanez van, csak fiú vagyok
2012. dec. 10. 23:09
 3/19 anonim ***** válasza:

Nem tudok randizni,mert nincs kivel:D

F

2012. dec. 10. 23:11
 4/19 anonim ***** válasza:
Hacsak nem 16 éves vagy ez nem szabadna hogy gondot jelentsen, se neked, se a randipartnereidnek.
2012. dec. 10. 23:16
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 16. :) Van, aki bejön, kedvelem, de mégsem merek/tudok vele tovább lépni.
2012. dec. 10. 23:18
 6/19 anonim ***** válasza:
Mitől félsz?
2012. dec. 10. 23:20
 7/19 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy mindenki "beijedne" - bár az a "személyiségileg is független" elég rémisztően hangzik... :P

Ez alatt pontosan mit értesz?

2012. dec. 10. 23:20
 8/19 A kérdező kommentje:
Azt, hogy nagyon nem bírom a csordaszellemet, magyarán öntudatos és racionális vagyok, mindenről meg van a saját véleményem, amit alkalmanként (ha valakit érdekel) ki is nyilvánítok.
2012. dec. 10. 23:26
 9/19 anonim ***** válasza:

Továbbra sem értem, hol itt a probléma?

Attól félsz, ha összejössz valakivel, akkor fel kell áldoznod a függetlenséged?

2012. dec. 10. 23:47
 10/19 anonim ***** válasza:

A racionalitás előnyös - az öntudat meg attól függ mennyire csúszik át negatívba a dolog. Ezt ennyiből, neten keresztül nehéz megítélni - de a kettő alkothat olyan kombinációt ami nem biztos hogy mindenkinek szimpatikus.

Keress tovább, más megoldás nem nagyon van. :)

Ha szabad megkérdeznem: ha nem 16, akkor mennyi?

2012. dec. 11. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!