Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell randizni olyan személlyel is aki nem igazán jön be, mert hátha mégis megtetszik?
" Külsőre azért legyen szimpatikus.Legalább megismerheted kicsit.Viszont ha külsőre valami nem jön be rajta,akkor semmiképp se várd, hogy majd a belsője megszépíti!"
Wow... És ezek után jön a sok rizsa meg süketduma - ezen az oldalon meg főleg - mikor a balfékek érdezgetik, hogy nagy gáz-e ha gusztustalanok.
"nem igazán jön be"
Nos ha ezt arra érted, hogy társkeresőn van egy előnytelen fényképe, akkor ettől nem kell kiábrándulni az egészből.
Ha ismered is, és kialakultak már a negatív megérzéseid, akkor ne erőltesd. Megsúgom, senki se szokta, ezért akinek rossz a megjelenése, gyakran behúzza magát a csőbe. Annyi ismerősöm volt már, aki kicsit fárasztó volt, de gondoltam ha látja hogy én fellazult vagyok, akkor ő is az lesz később. Persze a negatív tapasztalatokat mind csak felerősítették, aki eleinte kicsit fárasztó volt, az később nagyon lefárasztott.
Xenophilius: csak azért írtam le a külsőszimpátiával kapcsolatosan a véleményemet, mert én adtam úgy esélyt már, hogy külsőre nem jött be az illető.Egy ideig még elvoltam vele,de sajnos sosem tudtam elfogadni őt igazán.Hiába volt egy nagyon kedves,édes ember.
Kell sajnos a fizikai vonzalom,ami nem fog meglenni,ha külsőre nem gerjedsz rá.Ez az igazság.
Az, hogy esetleg megismered jobban és beleszeretsz a belsőjébe is csak ideig-óráig működik,amíg nem történik valami,ami miatt hirtelen felébredsz és rájössz, hogy hoppá,az illető végülis nem is tetszik külsőre,akkor minek erőlködjek?!
Nekem így ment már el 1,5 évem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!