Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyiket lehetne hamarabb megvalósítani, hogy sikeresebb lehessek a lányoknál vagy melyik az, amelyikkel több lányt tudnék magamhoz vonzani?
1. Kondis gyúrással
2. Menő Páwa ruhákkal, parfümmel, valami jó frizurával
Ja és alacsony, sovány srác vagyok.
Valaki homályosítson már fel, mi az a páwa, mert ezek szerint nem vagyok elég fogyatékos, hogy ismerjem ezt a szót. Bár lehet, hogy csak öreg vagyok hozzá.
24/N
ezzel a cuccos dologgal az a baj, h túl egyszerűnek nézed a nőket.
1 - ronda vagy, húzz el
visszamész jó ruhákban
2 - jaj de jóképű vagy, beléd zúgtam, végy feleségül
13-asnak: Én sem voltam elég fogyatékos, vagy túl öreg vagyok én is. De megtaláltam a választ:
A kérdezőnek: Kezdj el gyúrni, húzzál szűk farmert rózsaszín pólóval, szénre szolizva villantsd meg a strasszköves fülbevalódat egy plázában... És
a., hallgasd meg hogy fogok röhögni a hátad mögött még sok más nőtársammal együtt, hogy úgy festesz mint egy homi
b., és élvezd ki ahogy rád tapad az új csajod: "Szióka! Láttam, az új telcsidet, bár a cajszik szerint nem illene a hajamhoz... De azért dumcsizhatunk néha,jaj láttad azt a cuki .....
Folytassam????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!