Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MSN-en melyik a sikeresebb? + Mire értik?
Figyelt kérdés
Szerintetek hogyan vagyok sikeresebb egy csajnál MSN-en?
1. Kulturált szöveg egész szavakkal.
2. Keménycsávós szöveg, rövidített mondatok, szavak(pill, vok, sztem, stb.)
A második kérdés:
Mire értik azt hogy bevállalós? Kamerázásra vagy mégis mire?
2009. okt. 26. 11:05
1/10 anonim válasza:
Nekem a második jön be, nem tehetek róla, és lehetőleg minden második szónál!
Ez olyan, hogy is mondjam..."vadító"!
2/10 anonim válasza:
Ez attól függ ki az a nő,csaj.Szerintem kulturáltan,normálisan inkább.Ja és élőben kell sikeresnek lenni amúgy.Én is MSNezek,de csak mert van akivel nem tudok élőben összefutni,de azért vele is találkozok élőben,csak ritkán.Ja amúgy már fűztem be csajt MSNen,amiből lett is valami aztán,én normálisan írtam neki végig,sőt a jah stb-ért még rá is szóltam.
3/10 anonim válasza:
Ez neked vadító? Modern világban élünk, le sem tagadhatnánk, de ez azért furcsa. Nem vagy te véletlenül egy kis 14 éves pózer, aki hello kitty-s kotonnal pózol napiszaron? Lehet, hogy kéne.
4/10 anonim válasza:
Gyanús!!! Nem mondod!!! Hát nem felrakta a haverom!!!
Bakker!
5/10 anonim válasza:
Ha valaki folyamatosan rövidít, meg teleba***a tetves animációval a szövegét, attól ki van a faxom. Olvasni akarom, hogy mit írt, nem pedig kódot fejteni akarok. Aki ilyen gyerekes az olyan is, bevállalós lenne? Nem ettől függ!
6/10 anonim válasza:
szerintem a kettő ötvözete egész jó ötlet
pl. kulturáltan beszélsz,de attól függően rövidithetsz is,de azért ne olyan durván
vannak azért határok:D
7/10 anonim válasza:
basszus... éld az életedet az msn.-előtt... hova fajul a világ..:(
8/10 anonim válasza:
Hát most nekem sincs kedvem kimenni a gép elöl 13:05 Bp esik az eső. Ilyenkor ott az MSN. És IGEN az engem is iritál h tele van a szöveg ilyen animos bisz-b@sszal. Jó 1-1 belefér ami humoros is.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Attól még, hogy valaki használja a számítógépet kommunikációra az nem ovis! Inkább az aki nem tudja használni....
2009. okt. 26. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!