Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá fb-on?
Figyelt kérdés
Van egy srác a sulimból aki tetszik és bejelöltem fb-on és most ráakarok írni de nem tudom mit irhatnék neki mert még nem beszéltünk. Az h szimplán mizu gáz lenne? HELP pls!2012. dec. 1. 21:04
11/14 anonim válasza:
A pszichológusod azt nem mondta, hogy a kudarc feldolgozása is a személyiségfejlődés része?
Lehet, hogy előbb fog benned kialakulni az a képesség, h lazán be tudj próbálkozni egy neked tetsző lánynál, és mikor bebukod azon gondolkozz, hogy ki legyen a következő, ne pedig magadba fordulj, minthogy összejöjjön egy, de mindkettő az előnyödre válna.
12/14 A kérdező kommentje:
Váó ez aztán költői volt...am köszi X'DDDD
És a többieknek is köszi.Jó na tudom h kissé szerencsétlen vagyok de még sose volt barátom.De próbálkozok :D
2012. dec. 1. 21:23
13/14 anonim válasza:
Húú, pontosan ilyen helyzetben vagyok mint te! Hány éves vagy? 17 L
14/14 A kérdező kommentje:
Ó hát akkor szia sorstárs :D 18 amúgy
2012. dec. 1. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!