Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá?
Szóval,a helyzet hogy tetszik egy kissé antiszociális,félénk pasi.Gondoltam egyszerűbb lenne ráírni facebookon,de félek hogy elküld a p*csába,vagy nem is válaszol.Közös témánk lenne,de ez elég gázos hogy nekem kell ráírni ://
Minden értelmes ötletet szívesen fogadok.
15/L
Évfolyamtársam,ő is 15.:DD
2.:Köszi!Mondjuk én is ettől félek.
személyesen jobb lenne :/ ez a facebookon élés annyira nem jó ....
de persze elindíthatod a dolgot chaten, mikor meg találkoztok bátran oda mehetsz hozzá, hiszen rá írtál és beszéltetek..
írj rá veszíteni semmit nem vesztesz, lehet még örül is majd neked :)
Az ürügy csak akkor fér bele a sportszerűségbe, ha jó ügyet szolgál. Itt erről van szó. :) Szóval ürügy: írj rá úgy, mintha véletlen tetted volna, másnap írj rá megint -ha addig nem jelzett vissza-, hogy "Ne hari, véletlen ment ide, de ha már így alakult elolvastam az adatlapod, és szimpatikus vagy! :) Szia."
Ennyi. Tömören, "nőcisen" lelépsz, hagyod, hogy ez elindítsa a srác kezdeményezését. Ha esek után is félénk, akkor hagyd a p******, csak kínlódás lesz az egész. Te megadtad neki az esély, ha nem él vele, hát...
Hidd el, teljesen nőies hozzáállás még a klasszikus szereposztás szerint, hogy a nő felhívja magára a figyelmet. :) Ez nem azt jelenti, hogy te nyíltan kezdeményeztél, hanem azt, hogy felhívtad magadra a figyelmét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!