Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki Fb- on?
Figyelt kérdés
Látásból ismerjük egymást, Fb-on ismerősöm és kedveli több képemet is, én is kedveltem pár képét, hogy egyértelmű legyen, hogy nekem is tetszik. Azt gondoltam majd ír üzenetet, de nem írt. Mit írhatnék neki?2012. nov. 17. 20:48
1/10 anonim válasza:
mi van fiú vagy lány?
és ha kommentálnád a képét?
2/10 anonim válasza:
Mi lenne ha élőben beszélnél vele?
3/10 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2012. nov. 17. 20:51
4/10 anonim válasza:
egyik percről a másikra rohadt sok fb-s kérdés lett...
am meg köszönsz oszt "mizu?"
5/10 A kérdező kommentje:
Mostanában nem találkoztam vele élőben, mert ő máshová jár egyetemre és csak hétvégenként van itthon.
2012. nov. 17. 20:52
6/10 anonim válasza:
Pl. azt hogy: Hogy s mint, szomszéd?
7/10 anonim válasza:
Ha ő egyetemista , te nem, akkor leszarja a fejed. Ha te is egyetemista vagy, akkor meg nem az eszedért fognak később szeretni ha megvan a diplomád az egyszer biztos. Papirral meg semmit se lehet érni,.
8/10 anonim válasza:
írj vmi vicces kommentet vmire amit megosztott vagy a képjéről
9/10 A kérdező kommentje:
# 7/8 Már diplomám van és nálunk az egyetemen nem volt divat nem barátkozni azzal, aki nem a felsőoktatásban tanul. Számtalan csoporttársamnak volt szakmunkás barátja.
Azt, hogy kinek mennyi esze van szerintem ne firtassuk, mert lehet, hogy egy szörnyen ostoba kérdést tettem fel, de intelligens ember nem egy kérdés alapján, ismeretlenül ítélkezik mások eszéről, arról nem is beszélve, hogy a te válaszod sem arról árulkodik.
2012. nov. 18. 07:51
10/10 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm!
2012. nov. 18. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!