Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit irjak/mondjak egy lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit irjak/mondjak egy lánynak?

Figyelt kérdés

Most lettem 9-es és tetszik egy lány a másik osztálybol.

Ismerjük egymást de nem tudom mit mondjak neki élöbe vagy facebookon.

Segitsetel pls!

2012. nov. 10. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legjobb ha spontán odamész hozzá és bemutatkozol, mosolyogsz rá megkérdezed, hogy őt hogy hívják...stb. :D
2012. nov. 10. 21:22
 2/6 A kérdező kommentje:
De már ismrem!
2012. nov. 10. 21:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Facebook-on? Semmit, mert ott ragad a kapcsolatotok.

Kérdezd meg, hogy milyen az új osztály -jobb-e mint az általánosban, volt-e gólyatáborban, mit csinál délutánonként, hova jár bulizni stb stb...

2012. nov. 10. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Vizsgálatok azt mutatják, hogy a nők sokkal jobban beindulnak ha valakivel SMSben vagy chaten beszélhetnek, mint élőben.

Ez kicsit ronda dolog, de talán így több esélyed van a kezdeti szakaszban.

(Élőben azért lehet nehéz, mert a legtöbb lány vagy MINDIG falkában jár, vagy karnyújtásnyi távolságnál sosem jut messzebb a legjobb barátnőjétől, SOHA)

2012. nov. 10. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:

szerintem ne facebook-on vagy sms-ben írj rá...talán az sms még elmegy, de élőben minden jobb

lány vagyok ;)

2012. nov. 10. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A falkában járó lány esetében állati menő azt mondani, hogy "Elnézést lányok, de elrabolhatnám Marist?" vagy "Maris, van egy szabad perced rám?"

Ilyen esetben olyan menőnek érezné magát egy lány, hogy az valami fergeteges!

2012. nov. 10. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!