Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki? Folyton csak én írok neki. (Többi lent)
Megismertem egy lányt 1 hónapja,máshova megyünk suliba,és ma feljött egy ideig amerre én megyek mert orvoshoz ment.
Reggel mondta a városi buszon hogy feljön velem,mert orvoshoz megy,azt mondtam az jó.
Beszélgettünk amíg sétáltunk közben az egyik haverom hátulról figyelt minket,és amikor elköszöntem tőle a csaj balra ment,a haverom meg oda szólt hozzám mert megálltam megvárni őt hogy: Semmi puszi?Hogy hívják?Ő is itt lakik nem?
Szerintem hallotta is a lány :) De a lány letagadta hogy hallotta később.
De folyton én írok rá ha neten beszélünk :/
Pedig élőben mosolygós szokott lenni..Vagy arra vár hogy én írjak neki mindig? :)
Ma a barátnőjével láttam,köszöntem neki és a barátnője mosolygott és ő is köszönt..Jelenthez ez valamit?
igen. tetszel neki. Kicsit húzza az agyad, de annyi kell. Menj bele a játékba! Írj rá nyugodtan! Ha nem akar tőled komolyabbat, akkor nem válaszolna és flegma lenne.:P
Csináld azt, hogy ha látod hogy fentvan, csak 1.-2 órára rá írsz neki és nem egyből.;) beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!