Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha beszélgetés közben folyton a lány melleire
kalandozik a tekintetetek és zavarban vagytok, az azt
jelenti, hogy bejön nektek a lány?
Erre én is kíváncsi lennék!
2012. nov. 12. 01:06
Ha folyton ránézek, az zavaró. Ha mellé, akkor nem biztos nem érdekel engem. Ha fölé, akkor nem figyelek. Így csak lefelé tudom irányítani a tekintenem, de akkor meg szexéhes állat vagyok... Rajtatok igazodjon ki az ember...
2012. nov. 12. 01:08
*akkor biztos nem érdekel engem
Persze ezt a szemben ülő nő gondolja.
2012. nov. 12. 01:09
4/14 anonim válasza:
Nem azért jönnek zavarba mert tetszik nekik a lány, hanem azért mert észreveszik, hogy a lánynak is feltünt, hogy a melleket skubizzák!
2012. nov. 12. 01:10
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Nem, komolyan, látom rajta, hogy odapislant, vágyakozó képet vág, riadtan elkapja a tekintetét és újra a szemembe néz, aztán csak nem tudja megállni és megint egy pillantás... stb. De amikor épp nem csinálja ezt, akkor is zavarban van, ha velem beszél.
Én ezen már nem agyalok, megszoktam, hogy a férfiak nem tudják tartani velem a szemkontaktust. :)
2012. nov. 12. 01:42
Én ha beszélek egy nővel, akkor a szemébe nézek. Természetesen oda pislantok a mellére, de nem akkor amikor beszélgetünk.
2012. nov. 12. 02:12
Én szoktam gyönyörködni a lány cicijében, semmi gáz nincs ezzel, teljesen természetes, ha tetszik valami azt megnézem. Meg is tehetem ,miért ne. A lány pedig örül,hogy leköti a figyelmememet. Főleg akkor szoktam megnézni,ha látom rajta hogy normál szép természetes mellei vannak. Igazán, azok a nők akik állatira nem érdekelnek, azoknak a cicijére sem vagyok kíváncsi! SZóval veheted jelnek. AKi meg nekem már tetszik, és nem tetű lány, azzza lakár hosszútávúra is terveznék éppen.
2012. nov. 12. 04:02
Aki zavarban van az szegény éhenkórász, kiéhezett.
Aki nézi annak meg egyszerűen csak tetszik, illetve hat rá a biológiai mágnes :)
Hogy bejön-e? mégis, mire? mert aki zavarban van, vagy aki nagyon bámulja az 90% benne lenne, hogy ruha nélkül is lássa, de hogy van-e a szexnél több szándék ill. több vágy azt ebből sosem tudod meg :)
2012. nov. 12. 07:02
Hála az égnek nincsenek olyan látványos melleim, hogy a pasik azt bámulják :D Viszont ha valaki tényleg állandóan a melleimet mustrálná, miközben hozzá beszélek, valószínűleg az jutna az eszembe, hogy igazából az se érdekli, mit mondok neki. "Hm... egy újabb szexista b.rom." "Felőle sík hülye is lehetnék." "Ha a Higgs bozonról kezdenék el beszélni, az se tűnne fel neki." "Minek törjem magam, ha nem is rám figyel?" "Ha már nézi, akkor kigombolom a blúzom, hátha zavarba jön és észhez tér." "Nem jött be" "Haza kéne mennem" "Ez is egy pocsék randi volt." "Mi a francnak van ekkora eszem és jó humorérzékem, ha már a mellem is boldoggá teszi?" "Remélem a leendő férjem azért nem a melleim miatt fog feleségül venni."
2012. nov. 12. 09:48
Kapcsolódó kérdések: