Tegnap próbáltuk beüzemelni a Baby Control légzésfigyelőt, és folyton riasztott. Igaz, kókuszmatracunk van, de azt írják, h. bármilyen matraccal használható. Valamit nem jól csinálunk?
Ugye nem a matrac alá rakod a légzésfigyelőt?
Bár nekem egy ezer éves van, a családtól kaptam, de gondolom sok különbség nincs köztük.
A légzésfigyelőre csak egy vékony lepedőt, vagy pelust tegyél , mert ha vastag réteg van közte és a baba között, akkor folyton riasztani fog.
Lányomis, ha már be volt csavarva egy vékony plédbe, riasztott állandóan.
Szóval csak takard le, és az erősségét is lehet állítani. Nekünk 21 mp után riaszt.
Szia, ahogy az elottem levo is leirta a baba nem tud lemeszni az erzekelolaprol mivel a 3 akkora mint a kisagy es a matrac ala kell termeszetesen rakni. Nem ertem az elso valaszolot o ugy hasznalta hogy a baba alatt volt kozvetlenul? Szegeny babat nem torte?:(
Mi 6 honapja hasznaljuk es meg sosem riasztott be. Mi mikor kivesszuk a babat akkor kikapcsoljuk amikor beletesszuk akkor meg be....de gondolom mindenki igy csinalja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!