Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki, és miről beszélgethetnék egy vad idegen csajjal?
Pár napja bejelölt egy vad idegen lány..elkezdtem vele beszélgetni( persze az én kezdeményezésemmel)..úgy érzem h a beszélgetésünk nem elég nyitott, sablon szövegek követik egymást ami bosszantó és unalmassá kezd már válni..néhol meg tök normális és közvetlen... már 2 napja nem beszéltünk...és írjak rá vagy nem? szeretnék majd vele találkozni ..de ez nem csak rajtam áll.mikor lehet megkérdezni már h nincs e kedve találkozni stb? hoygan írjam ezt meg neki?
én 16/f a lány 15
Legyél vele teljesen őszinte, nyitott. Ne legyenek tabutémák, legyél merész, kérdezz rá olyanra és írj neki olyat ami tényleg érdekel téged, akkor talán ő is megnyílik és ugyanezt teszi.
Egyébként nem érdemes sokáig húzni ezt a netes ismerkedés fázist, mert nagyon személytelen,. Ha neked szimpi szerintem cseréljetek képet, aztán nyugodtan elhívhatod egy találkára. Igazából nincs mit veszítened.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!