Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit szólnátok ha egy lány így kezdeményezne nálatok?

Figyelt kérdés
Odamegy hozzátok egy lány beszélgetést kezdeményezni, de nem nagyon tudna magyarul mert külföldi. Zavarna titeket ez? A konkrét példában én szeretnék ismerkedni egy külföldi fiúval, akit már kinéztem magamnak és amióta nem láttam azóta elkezdtem tanulni a nyelvet, de még keveset tudok. Kicsit félek, hogy béna leszek, vagy hogy ez idegestíeni fogja őt. Azt nem tudom, hogy angolul vagy egyéb "közvetítő nyelven" tud-e. Még akkor is stresszes dolog megszólítani valakit ha egy nyelvet beszélünk, hát még így...

2012. okt. 5. 20:53
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
ha csak dugni akarsz vele akkor simogasd meg a lába között..
2012. okt. 5. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!