Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem. Össze is jöttünk már, de az csak 1 napig tartott, mert kibékült a volt barátjával. Néha beszélgetünk facen, de van, hogy kb. 1 hónapig nem beszélünk.. El szeretném hívni beszélgetni, viszont nem tudom, hogy mit írjak neki. Azóta se tudom elfelejteni, folyton ő jár a fejemben. Fogalmam sincs, hogy mit írjak neki, mert mikor beszélhetünk teljesen más témákról szoktunk (ilyen általános témák)

Ti mit írnátok neki? (légyszíves normális válaszokat)

2012. nov. 7. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Én azt, hogy ne foglalkozz vele, mert csak hülyít és még az előző kapcsolatát se fejezte be.

Te saját magad szívatod. Keress vki értelmesebbet.

2012. nov. 7. 11:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni, hogy azóta már, kb. 1-1,5 hónapja szakított a barátjával.
2012. nov. 7. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Miután ő kibékült a barátjával nem számítanék sok jóra. Ha óvatos akarsz lenni akkor kérdezd meg tőle, hogy jól megvannak-e, mit szoktak csinálni a szabadidejükben stb. Hamar ki fog derülni, hogy van-e esélyetek együtt. Ha adhatok egy tanácsot: sose fuss olyan busz után ami nem áll meg, majd jön a következő. És a másik monumentális meglátásom: ha azt az ajtót figyeled amelyik becsukódik, nem fogod észrevenni azt amelyik közben kinyílik. :)
2012. nov. 7. 11:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez már nekem is átfutott az agyamon, de mégse tudom elfelejteni.. Mikor beszélgetünk az mindig jó hangulatban történik, csak éppen sehogy nem tudom az adott témát valahogy abba az irányba terelni, hogy valami konkrét jelet kapjak a dologról. Hát megkérdezni arról, hogy jól vannak-e, nem fogom, mert mint írtam, szakított már vele egy ideje. Keresnék én másik lányt, ezen is gondolkoztam, de nem vagyok az a tipikus csajozó gép se.
2012. nov. 7. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!