Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindig én írjak rá Facebookon?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig én írjak rá Facebookon? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Én hívtam el őt randira, 3 randin + csókon túl vagyunk és megvan a kölcsönös szimpátiai is, de kicsit zavar, hogy mindig én írok rá Facebookon, soha nem fordítva. Ez így természetes? Úgy veszi, hogyha én udvarolok, akkor én is írjak rá mindig?
2012. nov. 2. 20:14
 1/10 A kérdező kommentje:
Ma egész nap nem írtam rá, hogy lássam mi lesz. Be voltam végig jelentkezve, de még most sem írt rám...
2012. nov. 2. 20:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne írj rá addig, amíg ő nem ír rád! Ha jelentesz neki vmit, előbb-utóbb írni fog.
2012. nov. 2. 20:20
 3/10 anonim ***** válasza:
néhány lány elég félős! bíztasd!
2012. nov. 2. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Miért nem tőle kérded meg...?:)
2012. nov. 2. 20:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem is rosszul esne. Hozd fel neki a témát, "beszéld meg vele", ha érdekli a dolog, tuti, hogy ezentúl rád fog írni.

Velem így volt. Egyszer említette meg az exem, hogy mindig ő írt rám (ami egyébként nem volt igaz), és már annyira "üldözött" ezzel, hogy állandóan azt lestem, mikor jelentkezik be valahova... :/

2012. nov. 2. 20:22
 6/10 A kérdező kommentje:
De nem akarom, hogy kényszernek érezze, eddig ezért nem említettem... amúgy 21 évesek vagyunk.
2012. nov. 2. 20:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha már 3 randi, csók (majdnem minden) megvolt, akkor nyugodtan közölheted vele finoman, hogy azért néha ő is keressen. Már, ha persze igazán érdekled őt. Mindent meg lehet beszélni, ha kinyitod a szád. Ezzel még a félreértéseket is elkerülheted.
2012. nov. 2. 20:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Kényszernek? Szerintem pedig, ha tetszel neki, akkor igenis elvárhatod tőle, hogy néha ő is keressen.
2012. nov. 2. 20:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Engem is idegesítene. Mondd meg neki, hogy zavar :)
2012. nov. 2. 21:16
 10/10 anonim ***** válasza:
ne mond meg neki, hogy zavar..., ne keresd és elválik mi lesz. engem is idegesítene.
2012. nov. 2. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!