Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszik egy pasi és tudm hogy én is neki de nem ir rám? Irjak én rááááá?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 18:31
1/4 ASOT válasza:
Igeeeeen íírj rááááá! Meglátod nem fog rátszakadni a plafooooon!
2/4 A kérdező kommentje:
de ez nem ciki??....és mi van ha ő többet hisz annál mint amenyit érzek???
2012. nov. 18. 18:37
3/4 anonim válasza:
Mindjárt világ vége. Nem mindegy, hogy mi van akkor?
4/4 anonim válasza:
Mármint soha? Vagy te írsz többször? Én úgy szoktam, hogy nem írok rá egy ideig, és ha nem ír mondjuk 2 héte belül, akkor hagyom a fenébe, viszont ha ír, akkor utána én is ráírok párszor, de persze nem mindig én írok először... Ha még soha nem irkáltatok, akkor nyugodtan ráírhatsz szerintem. :) Lehet, hogy csak fél, hogy nem jön be neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!