Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezdjek a csajnál, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek a csajnál, mit írjak neki? -lent-

Figyelt kérdés

Van egy lány akit általánosból látásból ismerek,most 9es lett,koleszos,én hatosztályosba mentem.Nem megyünk egy suliba,de mondta anyám hogy az anyjának mondta a csaj hogy milyen magas vagyok meg minden..

Nővérem is mondja likeold már valamelyik képét..

Nem tudom hogy csak ugratnak-e.

Hétfőn pl. láttam,zebrán álltam ő a túloldalon és össze is akadt párszor a tekintetünk,köszöntem volna neki,de lehajtotta a fejét,és mellette volt még 2 barátnője,szóval 2 emberrel odébb volt nem pont mellettem ment el..

Hogy kezdjek ?Írjak rá?Ha igen mit?

2012. nov. 24. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

de rühellem ezt a korszakot...

nehogy felkeresd őt személyesen. véletlenül se, inkább likold a képeit és írj valamit az üzenőfalára. megérettünk a puszulásra

2012. nov. 24. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Bunko voltal koszonhetel volna neki

Amugy meg ha mar ismerted tavajrol akkor konnyu dolgod van

Megkerdezed hogy nincs e kedve elmenni biliardozni vagy bovlingozni

Mert regen lattad Aztan minden jon majd

2012. nov. 24. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Először kezd a képlikeolással. Aztán maximum egy nappal később írj rá.Ha mondjuk azt mondja,hogy épp most akart lemenni, ne bátortalanodj el, és ne érzed úgy,hogy le akar koptatni,inkább írj rá legközelebb. Írhatnál neki valami olyat, hogy szimpatikus neked és szeretnéd jobban megismerni. Elkezdheted kérdezgetni.(mondjuk ne ilyen perverz témákkal kezd)Először általánosokról(persze közben te is mesélj magadról, reagálj a dolgaira stb.) aztán ha meglesz egy bizonyos fokú alapismeretstég, akkor jöhet a flört.
2012. nov. 24. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg köszönhettél volna.
2012. nov. 24. 12:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszöntem volna csak lehajtotta a fejét és nem rám nézett,és mellette volt még 2 barátnője,tehát nem pont mellettem ment el hanem 2 emberrel odébb.Köszi az eddigieket!Jöhetnek még tippek!
2012. nov. 24. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Írd azt: Szia.
2012. nov. 24. 12:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Írj rá egyszerűen mintha csak az egyik haverodra írnál rá és utána ha már beszélgettetek könnyebb lesz.
2012. nov. 24. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!