Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy csajnál ez mennyire jó duma?
Nem rossz, de olyan kicsit ódivatú. Legalább egyértelmű. Nekem tetszene. Vagy egyszerűen csak hívd el valahová magaddal, hogy van-e kedve vagy ráér-e, gondoltad hogy jó ötlet lenne. Aztán majd jön magától.
De tény és való ha így kezded, legalább nem dilemmázik rajta a csaj, hogy mit is akarsz. Csak egyből dobj mellé valami ötletet, hogy vacsizni vagy teázni, capuccinóra stb... Részemről inkább nem vacsiznék az első randin, mert ha tetszik a fiú nyelni se tudnék. :)))))
(elhívhatnának engem is.... kár hogy nem tudsz szólni az érdekembe) Szerintem tök jó ötlet ez a szöveg - bár lehet én vagyok régimódi.
Szerintem "játékosabban" kezdd. Jó a szöveged, de ezt csak akkor mondd, ha értetlenül, felhúzott szemöldökkel áll előtted a "játékos" szöveg előtt.
Aranyosan kérdezd meg tőle, hogy lenne-e kedve inni egy chilis forró csokit valamelyik nap? (a chilin van a hangsúly, erre nem számít).
2. hozzászóló vagyok megint
Szerintem egyébként akár kis kedves lehajtott fejjel is kérdezheti ha a végén a csajra néz. Szerintem az tök édi dolog. Vagy lehet megőrültem. Nem szeretem a nagymenőket.
Kérdező!
Mikor hívod meg? Vagy már meghívtad? Vagy azért nem írtál mert épp hívod?
Csak érdekelne, hogy mi lett...
Sörre :D xd
nagyon jó! Hát az én esetemben teljes vidámságot okozna a kérelem, merthogy nem szeretem a sört. Mondjuk a bort! xd
(ezt nem tudtam szó nélkül hagyni, bocsi)
üdv, nem Tündike
Alakulhat ez még! Majd meglátod :)))
Máskülönben nem menne veled szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!