Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy írjak rá fb-on?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írjak rá fb-on?

Figyelt kérdés
Van egy srác a sulimból aki tetszik és bejelöltem fb-on és most ráakarok írni de nem tudom mit irhatnék neki mert még nem beszéltünk. Az h szimplán mizu gáz lenne? HELP pls!

2012. dec. 1. 21:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Csak csináld
2012. dec. 1. 21:05
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem azt fogja visszaírni, hogy csá! Mi lenne, ha a suliban odamész hozzá?
2012. dec. 1. 21:06
 3/14 A kérdező kommentje:
Áhh az kizárt.Mégis milyen indokkal mennék oda hozzá így ismeretlenbe? Először kéne a fb,ott azért mágis könnyebb (lenne)vmivel..:/
2012. dec. 1. 21:08
 4/14 AnyádAzApád válasza:
hát ha nem vagy 8 éves akkor szia ha 8 éves akkor agy neki egy nyalokát és már jártok is
2012. dec. 1. 21:11
 5/14 anonim ***** válasza:

De hát fb-n sem mersz megszólítani egy másik emberi lényt, mert annak katasztrofális következményei lehetnek.

Köszönj neki, kérdezd meg milyen napja volt, mondd, h suliban valahogy nem úgy jött ki, hogy beszélgetni tudjatok, de érdekesnek találod őt, és szeretnéd megismerni.

Mi ebben az olyan nehéz?

2012. dec. 1. 21:12
 6/14 anonim ***** válasza:
A pszichológusom rávett h írjak rá fb-n egy tetsző csajra akivel személyesen nem tudok talalkat összehozni. Arra sem méltatott h visszairjon, én osszetortem de letojom többe nem próbálkozom egy csajnal sem
2012. dec. 1. 21:13
 7/14 anonim ***** válasza:
óóó hát találj ki valamit pl. szia neharagudj nem tudsz letölteni a zenét a youtubról ebből is el indítható egy párbeszéd hazudj ha ez szerinted jobb megoldás mint rá írni hogy szia nem zavarlak? kicsit unatkozok gondoltam rád írok bla bla bla nem kel túl bonyolítani
2012. dec. 1. 21:14
 8/14 anonim ***** válasza:
Csodálom, hogy jársz emberek közéXD Ne hogy már ne tudj oda menni hozzá és leszólítani!! Bemész a boltba mit csinálsz? Ujjaiddal mutogatsz? A facebook lesz az életed!
2012. dec. 1. 21:16
 9/14 A kérdező kommentje:

1/ Jó igaz,gáz h fb-on sem merek ráírni. De félek,mert ő olyan népszerű meg lányok veszik körül.

2/ Sajnálom,ami történt.De ha vissza sem méltatott írni akkor ebből már megtudhatod h milyen. Én visszaírnék bárkinek még ha nem is tetszik,akár csak beszélgetni is..:)

2012. dec. 1. 21:17
 10/14 anonim ***** válasza:

óH, te! Csiszolatlan gyémánt! Vagy porladó grafit, netán?

No mindegy... a lényeg az, hogy mutasd magad csábosnak és teljesnek. Kebleid hullámozzanak, szavaid ostorozzanak... szemeid szikrázzanak, combjaid vágyat keltsenek, erogén zónád szúrós legyen a kéjnedvtől...

Mit mondjak még?

Mert mondok én még...

Don Juan

2012. dec. 1. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!