Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan lázadok a lányok ellen?
Tőlem lázadj, nem hinném, hogy bármelyik lány nagyon a szívére venné, vagy akár feltűnne nekik, hogy te most kemény lázadó vagy.
De légy szíves, és ne dugd homokba a fejed. Szerinted a fiúk nem tudnak szemetek lenni? A sulinkba szinte minden nap sikerül a sírásig szekálniuk valamelyik lányt. Azért, mert nekik nem tetszik ahogy kinéznek. De a jó csajoknak meg ezerrel nyalják a seggüket. Ne hidd, hogy bármivel empatikusabb lenne a te nemed.
LOL
Egyrészt... Enyhénszólva hülyeség a "mindegyik felszínes" kijelentésed.
Másrészt... csinálj amit akarsz, de ha nem engeded előre, az ma már nem különös, ritka a pasi, akiben megvan az udvariasság csírája, legalábbis az én környezetemben.. szerencsére még azért vannak páran, de nem ez a lényeg. Ha egy ismeretlen fiú flegma velem, akkor nem azt gondolom, hogy húúú most de megmutatta nekem, hanem arra, hogy egy gyökér tapló.
Eggyébként abban egyetértek veled, hogy nagyon sok lány egyszerűen nem normális, flegma, és csak a pénzre meg a külsőre hajt, de nem a r.bancok csoportjából kéne levonni azt, hogy akkor minden lány ilyen. Pl. lehet hogy te nem vagy alapból bunkó, de nekem van sok bunkó pasi ismerősöm, most akkor jelentsem ki, hogy MINDEN fiú/férfi bunkó, és utálni kell őket?
Pl itt vagyok ellenpéldának.. a barátom nem a ma divatos sötét, pénzes, állandóan feltűnősködő rajgyerek, hanem visszahúzódó, nagyon okos, visszafogott humora van, és én éppen ezért szeretem. Külsőre se az a tipikus kigyúrt állat, az olyanok nem is jönnek be, de nem is vézna... azért aki 0-nál többet mozog, annyira nem lehet cingár.. napi pár fekvő, és már azért nézel ki valahogy. Nem kell izomkolosszusnak lenni. :DD De tényleg, szerintem azért nem árt egy kis mozgás :D Meg hát adni kell magadra. 1-2 jobb ruha (nem, nem 10000 ft-os d&g logós sukár villogó póló, csak legyen ízléses az öltözéked, lehet kínaiból meg akár turiból is tök jó cuccokat vadászni. Nem pénzkérdés.) És legyél ápolt, mert egy büdös, zsíros hajú, full pattanásos "kocka" tényleg nem kell senkinek. De ezeken könnyen lehet segíteni.
A legfőbb baj a hozzáállás. Ha egy lány azt éri, hogy lenézed, és utálod, akkor persze, hogy elhajt. - Más kérdés, hogy én is elküldöm azokat, akik bepróbálkoznk, mivel van barátom, de sosem voltam bunkó. (Na jó, egyszer, mikor a pasi elég erőszakos volt, és nem hagyott békén.)
Csinálj amit akarsz, de lehet, hogy ha picit elgondolkodnál, találnál jobb megoldást. Tényleg jószándékból írtam, hogy nézz magadba egy picit, mert ha kicsit tudsz változni, lehet, hogy rájössz, nem kell az életed ilyen megkeseredett emberként leélned.
19L
Nem mai a kerdes.... Na, sikerult becsajoznia a kerdezonek, vagy Blackpill-tudatu incel lett, mint en? :)
Udv a #4-es es #5-os valaszolo.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!