Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, h az egyéniségek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, h az egyéniségeket senki se szereti?

Figyelt kérdés

Mai világ olyan korcs, h mindenki csak az átlagos embereket szereti, akinek egy kicsit is eltér a véleménye azt rögtön hülyének nézik.

Fiatal fiúként ez nem túl kedvező nekem, mivel kb olyan vagyok mint 1 jóképű bohóc, senki sem akar valójában megismerni. Hogy tudnék ezen változtatni?

2012. nov. 29. 10:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Mindenki egyéniség"

Ebben igazad van!

2012. nov. 29. 18:56
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert a középszerű elmék nem tudnak felemelkedni.
2012. nov. 29. 22:30
 23/25 anonim ***** válasza:

"Ezt tapasztalom én is.Akik erősen szélsőséges elveket vallanak, azokat főleg a nők leszarják."

Attól függ miben. Ha abban, amiben én, jöhet. Ha ellentétes velem, akkor természetesen nem.

"Félnek, begubózznak, elzárkóznak, mert csak a kedves klónbírkákat kedvelik."

Ha ez igaz lenne, akkor nem vonzana annyi nőt, hogy rosszfiúkat törjenek be. Bár igazad van, a kettő nem teljesen ugyanaz. De máshol meg épp azt olvasom, hogy az egyéniségeket szeretik, aki különleges, vagy egzotikus, stb.

"Ha már az elkeseredettség vagy az aggresszió legapróbb jeleit meglátják benned,akkor összefossák magukat, és fejvesztve menekülnek."

Nem, csak a fene se kínlódik olyannal. Ez lenne az "egyéniség"? Az agresszív, elkeseredett? Nos, én az ilyen embereket inkább amolyan "birkáknak" látom, akik saját sorsuk áldozatai, nem tudtak dönteni, amikor kellett. Önszántából senki sem lesz elkeseredett. A gyenge ember lesz az, akit a környezete alakít ilyenné.

Ez pedig épp ellentéte a szabadon választott egyéniségnek, ha úgy vesszük.

"Ha túl szókimondó vagy, azt se szeretik, mert hülyén nevelték őket, ilyen apácautánzéknak."

Gondolom te az a fajta vagy, aki szerint a nők vagy azért nem jók, mert "apácautánzékok", vagy azért nem, mert "r.bik" és mindig épp a megfelelő verziót kapod elő. ;DDD

Nos, én szeretem, ha belevaló, bevállalós, szókimondó valaki, úgy, ahogy nekem tetszik.

"Ha túl poénkodós vagy az meg a másik véglet, egy olyan embert igazán a kutya nem vesz komolyan, nem romantikus, nem tűnik felelősségteljesnek."

Romantikusnak nem is kell lenni, én sem vagyok az, legyen egyszerű lelkileg és inkább tudjon jönni velem, ha kell. A poénkodás pedig épp az egyéniségeket nem tudja komolytalanná tenni. Sok embert ismerek, aki igazi egyéniség. És poénkodhatnak reggeltől estig- ez csak még nagyobb egyéniséggé teszi őket.

2012. nov. 30. 19:10
 24/25 anonim ***** válasza:

A 17-es válasz viszont jó. Így van. Sokan vannak, akik megfelelnének, egyszerűen csak nincs alkalom, hogy megismerkedjenek valakivel. A nők amúgy sem mennek senkinek se a helyébe. Hülyeség, hogy aki szuper, azért sorban állnak, mert általában van számukra választék. És még ha az a "szuper" valamivel még jobb is lenne a többinél, egy nő sem fog kutakodni utána.

Érdekes, hogy itt mindenki a kérdező "egyéniségét" vitatja. Én elhiszem neki, hogy egyéniség, ahogy sokan mások is. Csakhogy, ez még sok dologhoz kevés.

Ám nem kizáró ok!

"Azért, mert ma nem számít menőnek a gondolkodás, mert élj a mának felfogás van."

Ha megfigyelitek a történelmet, még soha nem volt az embereknek ekkora gondolati szabadsága, ennyi lehetősége, mint most. Régen, csak a legfelsőbb, igen szűk réteg részesülhetett némiképp ebben a kiváltságban. A "népnek" az élete annyira beszabályozott volt, hogy szinte semmiféle egyéniségről nem beszélhettünk. Egyik jobbágy olyan volt, mint a másik, egyik férfi mint a másik, egyik nő mint a másik.

Hogy ma meg manipulálni akarnak mindenkit? Hát kérem: nem muszáj hallgatni senkire. Ez még mindig nem olyan kényszer, mint a múltban volt.

Beleszülettél egy kasztba, és Indiához hasonlóan ott aztán nem volt sem választás, sem átjárás. A szegény ember gyerekei jobbágyként haltak meg, a lányok ha akarták ha nem kénytelenek voltak kelengyét gyűjteni, férjhez menni a legjobb partihoz. Még a szerelmi házasság fogalma se létezett. Nem mondhattál ellent a földesúrnak, az egyháznak, stb. Ha mégis: felkötöttek a főtéren. Ma meg azt pakolsz az internetre, amit nem szégyellsz. :)

"Szerintem egyáltalán nem létezik átlagos ember. Mindenki egyéniség. Mutassatok egyetlenegy "átlagos" embert!"

Ez paradoxon. Ha mindenki egyéniség, akkor épp emiatt vagyunk mind átlagosak. ;)

2012. nov. 30. 19:20
 25/25 anonim ***** válasza:
Az "egyéniség" túl szép szó, sokan megbélyegzik vele magukat, és "igazságtalan világ" gondjaik vannak. Vannak "igazi egyéniségek" akiket bírok, de mások csak beképzelt bunkók. "Imádom" az olyan fajtát, aki elvan a saját világában, és ezzel nem is volna gond, csak amikor próbál rám akaszkodni, egyrészt nem olyan érdekes a szememben, nem érdekel, másrészt meg érzem, hogy mekkora beképzelt pökhendi alak, ha netán kosarat kap akkor mindenfélét kitalál rólam(ezt az egyik válasz idézte fel) pedig csak ő van eltévedve, rám próbálja erőltetni magát.
2013. jan. 4. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!