Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már olyan buliban, ahol senki sem ment oda hozzád?
Figyelt kérdés
ha igen, hány éves voltál, milyen buli volt, mit gondolsz eről?2012. okt. 31. 14:39
1/4 anonim válasza:
jah voltam.
18 voltam.Gyenge buli volt.mindenki be volt állva...
Jobb is,hogy nem jöttek oda hozzám.Hamar le is léptem
F19
2/4 anonim válasza:
A barátaimmal szoktam bulizni menni, szóval olyan nem volt, hogy konkrétan egyedül álldogáltam volna. Olyan már volt, hogy egy pasi sem jött oda ismerkedni.
4/4 anonim válasza:
Hozzám soha egy buliban se jött oda senki (kan vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!