Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, h az egyéniségek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, h az egyéniségeket senki se szereti?

Figyelt kérdés

Mai világ olyan korcs, h mindenki csak az átlagos embereket szereti, akinek egy kicsit is eltér a véleménye azt rögtön hülyének nézik.

Fiatal fiúként ez nem túl kedvező nekem, mivel kb olyan vagyok mint 1 jóképű bohóc, senki sem akar valójában megismerni. Hogy tudnék ezen változtatni?

2012. nov. 29. 10:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
szerintem ez téves megállapítás, persze a te korodban ez lehet h így van, de 20 felett azért ez már tika.
2012. nov. 29. 10:41
 2/25 anonim ***** válasza:
Beszélj nagyon keveset,mindig arra válaszolj,amit kérdeznek. Kérdezz sokat,gy nem kell sokat elárulnod magadból.
2012. nov. 29. 10:51
 3/25 anonim ***** válasza:
19%

Gyakran a magukat egyéniségnek nevezők inkább saját maguk karikatúrái.

Példa: A pulóvert senki se tűri be a farmerba, mert nagyon hülyén néz ki. Aki pedig megteszi, azt mondja magáról, hogy egyéniség, de közben nem más, mint közröhely tárgya.

Konklúzió: Sokszor az egyéniség nem abban rejlik, hogy homlokegyenest mást csinálsz a megszokottnál, elfogadottnál.

Ezek után valóban egyéniségnek tartod magad, vagy inkább csak egy nevetséges kissrácnak? Ha továbbra is egyéniségnek tartod magad, akkor lehet, hogy rossz társaságban mozogsz.

Bocs, ha offenzív a válasz, de remélem érthető a lényeg.

2012. nov. 29. 10:56
 4/25 anonim ***** válasza:
Értem a problémád sokszor én is érzem... Az van hogy a lányok többsége főként harminc év alatt nem igazán ismeri a fiúkat/férfiakat csak azt igazán amit idealizálnak a tvből vagy a hasonló médiumokból. Annyi van hogy nem elég érettek. Egyébként ha keveset beszélsz az tényleg jó dolog lehet mert az emberek nagy része beszélni akar.
2012. nov. 29. 11:05
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
A pulóvernek nem értem mi köze az egészhez? Nem attól lesz valaki egyéniség hogy hogy hordja a pulóverét.
2012. nov. 29. 11:07
 6/25 anonim ***** válasza:

"Miért van az, h az egyéniségeket senki se szereti?"

Mert sokszor csak ők hiszik magukról azt,hogy egyéniek,nem bántás,ezt tapasztalom....

2012. nov. 29. 11:27
 7/25 anonim ***** válasza:
Ha az "egyéniségen" azt érted, hogy teletetovált, 20 centis fültázítós, telepircingelt, szakállas, csőgatyás, félrefésült fejű, akkor mondjuk, hogy csodálkozol?!
2012. nov. 29. 11:40
 8/25 anonim ***** válasza:
Én is ezt érzem, h általában a magukat egyéniségnek tartó emberek annyira azok, h semennyire...
2012. nov. 29. 11:45
 9/25 anonim ***** válasza:

Érdekes, pedig egyre inkább úgy hírlik, hogy a nők a "jóképű bohócokat" szeretik.

"Mai világ olyan korcs, h mindenki csak az átlagos embereket szereti, akinek egy kicsit is eltér a véleménye azt rögtön hülyének nézik."

Annyira BÍROM ezt a MAI világ kezdetű szövegeket! :D Örülj, hogy egyáltalán lehet egyéniséged! Régen még az se lehetett volna. Szabványember szürke öltönyben vagy munkásruhában, ha nő vagy még rosszabb, és kész.

2012. nov. 29. 11:45
 10/25 anonim ***** válasza:

"teletetovált, 20 centis fültázítós, telepircingelt, szakállas, csőgatyás, félrefésült fejű, akkor mondjuk, hogy csodálkozol?!"

Ha ilyen lenne (kivéve a szakállast!) szerintem nem panaszkodna. Vagy esetleg azért, hogy "csak" több ezer "barátja" van.

2012. nov. 29. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!