Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h az egyéniségeket senki se szereti?
Mai világ olyan korcs, h mindenki csak az átlagos embereket szereti, akinek egy kicsit is eltér a véleménye azt rögtön hülyének nézik.
Fiatal fiúként ez nem túl kedvező nekem, mivel kb olyan vagyok mint 1 jóképű bohóc, senki sem akar valójában megismerni. Hogy tudnék ezen változtatni?
Napi,pasi siránkozás!
Már kezdtem hiányolni egy ilyen kérdést,azt hittem,hogy csoda történt,és a siránkozó kisfiukból férfi lett.
Ezt tapasztalom én is.Akik erősen szélsőséges elveket vallanak, azokat főleg a nők leszarják. Félnek, begubózznak, elzárkóznak, mert csak a kedves klónbírkákat kedvelik. Ha már az elkeseredettség vagy az aggresszió legapróbb jeleit meglátják benned,akkor összefossák magukat, és fejvesztve menekülnek. Ha túl szókimondó vagy, azt se szeretik, mert hülyén nevelték őket, ilyen apácautánzéknak.
Ha túl poénkodós vagy az meg a másik véglet, egy olyan embert igazán a kutya nem vesz komolyan, nem romantikus, nem tűnik felelősségteljesnek.
Az egyéniségek a végletek emberei.
Nem érted,sok ilyen ember van,ettől még átlagos vagy!
Én elhiszem,hogy egyéni akarsz lenni,de aközött,hogy "akarok",meg "vagyok",aközött nagy különbség van.
"senki sem akar valójában megismerni"
Nem az a baj,hogy nem akarnak megismerni,azt mondod jóképű vagy,de ez is azt bizonyítja,hogy te így látod magadat!
Te jóképűnek,egyéninek látod magad,viszont más nem fog téged feltétlenül olyannak látni,ahogy te magadat!
Nekem nem baj,ha valakinek más a véleménye,mint nekem,szeretek értelmesen,és kulturáltan vitába bonyolódni,csak ezért nem utasítok el senkit....
Itt mással lesz a gond.
Itt igazából az a gond,hogy nincs sikered a nők terén,de egyből azt hiszed,hogy ők a hibásak,nem te,mivel nem kedvelik az olyan jóképű,egyéni pasikat,mint te!
Ha tényleg olyan jóképű,és egyéni lennél,hidd el,sorban állnának érted a csajok,egyet érteni,meg nem kötelező senkivel sem,mi sem értünk egyet mindig,és mégis szeretjük egymást.
Szóval azt tanácsolnám,hogy ne beszéld be magadnak,hogy csak,és kizárólag ez lehet a hiba,és ismerd fel a hibáidat,amik hátráltatnak....
Sorban állnak érted a nők. Ezt hogy kell érteni? Ha valaki nem jár szórakozóhelyre, a felsőoktatási inzéményt levelező tagozaton végezte, útcán, plázában uticéljára siet! Sportlétesítményben csak magával foglalkozik, nem áll meg. Egy ilyen fickóért mikor állnak sorba a nők? Hogyan? De eközben mégis lehet egy optimális valaki, aki bejöhet sokuknak.
Egyszerüen vannak olyan életvitelű emberek akik elkerülik a nőket, pedig lehetne nekik. De nincs idajük, nincs szituáció hozzá. Attól még mint emberek megfelelhetnek a női elvárásoknak. Rossz általánosítás ez,hogy akiért nem állnak sorba az nem is kell. Mert ha nincs hol sorbaállni, akkor miről beszélünk.
Vannak akik útálják a szar semmi szórakozóhelyeket.
Azért, mert ma nem számít menőnek a gondolkodás, mert élj a mának felfogás van. És csak gyorsan és mindent és sokat és most és legjobbat nekem mentalitás van. Nem könnyű neked, mert nagyon kevés ember van valószínűleg, akit bírsz.
Amit viszont tehetsz, hogy akiket bírsz, mert átmennek a szűrődön (biztos van, ha egy, akkor egy), azokat tartsd meg. Érdemes. Én hasonló gondolkodású vagyok és ha nem lennének a barátaim már felkötöttem volna magam. Engem zavarnak a felszínes dolgok és fennakadok azon, amin mások legtöbbször nem.
Volt idő, hogy szétmorzsolódtunk volna, de olyankor erőt vettem magamon és csak azért is programokat szerveztünk. pl pókerezzetek vagy ultizzatok vagy sportoljatok, mindegy mit csak rendszeresen és akkor a többi balfszt, nyugodt szívvel szarhatod le :)
Ettől persze a világ nem lesz jobb hely és ugyanúgy tele lesz paraszttal, akit vakítanak, de neked már nem sok közöd lesz hozzá.
Ez sokszor üdítő gondolat tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!