Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívjam megint, vagy várjak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívjam megint, vagy várjak?

Figyelt kérdés
Múltkor elhívtam egy fiút sétálni, és szerencsére el is jött velem. Én nagyon jól éreztem magam, szerintem ő is, és a végén azt mondta, hogy akkor majd találkozzunk megint. Vártam, hogy hátha elhív majd ő, de nem történt semmi, és nem merek megint én kezdeményezni, mert félek a reakciótól. Néha beszéltünk, de sosem hozta szóba a dolgot.:/ Mit tegyek?
2012. nov. 28. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan elhívhatod még egyszer.
2012. nov. 28. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:

"Jajj nem igaz már -.-" A 10-ik ilyen kérdésnél hogy egy csaj ír arról hogy van egy nagyon puhap.cs barátja és mit tegyen, már fel vagyok húzva. Ezeknek miért, meg hogy? És a normálisaknak miért nincs soha, bármit tesznek, akár vért izzadnak, le vannak sz.rva? Hol van itt a logika?"

Ezt a minap írtam egy kérdéshez. De már kezdek rendes hozzászokni :)

Ilyenkor játssza az eszét, hogy úgy csinál, mintha leszarna, hogy tartása legyen meg menőnek lásd. Ennyi a nagy titok, semmi több. Én melegen ajánlanám, hogy ezt a hülye játékot próbáld megszüntetni. Kisgyerekek játéka ez a "push-pull" agyhúzás. Magyarul cseszd le, ha már eleged van ebből, mondd, hogy elvileg ő akart találkozni és szeretnéd tudni hogy mit akar.

Remélem most már lassan én is találok egy lányt, akinek nem kell ilyen problémákkal szenvednie velem.

2012. nov. 28. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Az előzőnek igaza van... a találkozónak elégnek kellett volna lennie... innen már illett volna neki kezdeményezni! :)
2012. nov. 28. 23:01
 4/4 anonim válasza:
Te megtetted az első lépést, hogy elinduljon vmi köztetek. Másodjára neki kellene kezdeményezni!!! De ha nem teszi, akkor jobb, ha elfelejted, mert nem ő a megfelelő srác.
2012. nov. 29. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!