Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjam megint, vagy várjak?
"Jajj nem igaz már -.-" A 10-ik ilyen kérdésnél hogy egy csaj ír arról hogy van egy nagyon puhap.cs barátja és mit tegyen, már fel vagyok húzva. Ezeknek miért, meg hogy? És a normálisaknak miért nincs soha, bármit tesznek, akár vért izzadnak, le vannak sz.rva? Hol van itt a logika?"
Ezt a minap írtam egy kérdéshez. De már kezdek rendes hozzászokni :)
Ilyenkor játssza az eszét, hogy úgy csinál, mintha leszarna, hogy tartása legyen meg menőnek lásd. Ennyi a nagy titok, semmi több. Én melegen ajánlanám, hogy ezt a hülye játékot próbáld megszüntetni. Kisgyerekek játéka ez a "push-pull" agyhúzás. Magyarul cseszd le, ha már eleged van ebből, mondd, hogy elvileg ő akart találkozni és szeretnéd tudni hogy mit akar.
Remélem most már lassan én is találok egy lányt, akinek nem kell ilyen problémákkal szenvednie velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!