Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjam, vagy várjak még vele?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, nagyon tetszik nekem, múlt héten találkoztunk úgy, hogy azt randinak lehessen mondani. (tehát nem az a suliban összefutunk, dumálunk) Én úgy vettem észre, hogy jól érezte magát, én nagyon élveztem végig, olyan jól beszélgettünk. Aztán elköszönésnél mondta, hogy találkozzunk még, de aztán nem írt sms-t napokig, végül tegnap rámírt facebook-on, és megint ugyanolyan jól beszélgettünk. Viszont nem kérdezett rá, hogy találkozzunk-e, tehát ha továbbra sem teszi, akkor megkérdezzem tőle? Nem fogja tolakodónak találni? 17/l2012. nov. 1. 21:47
2/4 anonim válasza:
hívd el légyszives :) egyszer ő, egyszer te . Szeret téged. Ha nem szeretne nem hívott volna el és nem is írna. Nem hív mert nem biztos az érzéseidben, és nem akarja hogy tolakodásnak vedd :)
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem fogja tolakodónak találni, sőt, szerintem örülni fog neki.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) el fogom hívni:)
2012. nov. 2. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!