Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívjam, vagy várjak még vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívjam, vagy várjak még vele?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, aki nagyon tetszik nekem. Már elég régóta ismerjük egymást (középsuliban osztálytársak voltunk), de csak az utóbbi pár hétben ismerkedtünk össze jobban. Szinte minden héten, eléggé kiszámítható módon összefutunk valahol (nem úgy, hogy megbeszéljük hogy találkozunk, csak ugyanott van dolgunk) és ilyenkor tudunk beszélgetni egy órát. Az egyértelműen látszik, hogy a csaj elég jól érzi magát velem, amikor beszélgetünk, de félek, hogy csak barátként néz rám.

Attól félek, hogyha elhívnám valahova, lehet, hogy csak baráti találkozónak venné az egészet. Bár ez még a jobbik eset, mert lehet az is, hogy elutasítana valami mondvacsinált ürüggyel és akkor kétségek között hagyna, vagy ami még ennél is rosszabb, hogy legközelebb elmenekülne előlem és akkor a barátságunknak is lőttek, azt pedig nem szeretném.

Mit csináljak? Elhívjam randira, vagy még várjak vele egy kicsit, hátha történik valami? Vagy valami más ötlet?

2010. márc. 7. 10:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan hívd el, feltéve ha tudod, hogy nincs senkije.
2010. márc. 7. 11:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Helló!Szerintem hívd el, de először ne egyből randinak fogd fel hanem csak egy baráti talinak kicsit több időre mint 1 óra:)És utána úgy is ki alakul belőle valami.látni fogod a hölgyeményen, hogy nyitott-e vagy sem. El hívod ebédelni,sétálni vagy bárhova.Sok sikert

18/f

2010. márc. 7. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!