Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekből tetszem neki? és honnan tudom hogy tetszem e neki? és hogy van e már neki barátnője? és miért nem szólít meg?
Figyelt kérdés
van egy pasim kivel már fél éve együtt vagyok vele egy boltba megyünk és egy biztonságiőr állandóan figyel engem de akkor is ha egyedül megyek vásárolni de csak bámul és mindig ahhoz a kasszához áll ahol én fizetek de sose szólítottmég meg és nem tudom hogy most tetszem e neki,és amikor emlitettem hogy nincs kiszolgálás akkor meg szolt az elaonak hogy szolgalja ki a vevoket de állandoan csak bámul engem#tetszés #honnan tudom meg
2012. nov. 27. 07:47
1/4 anonim válasza:
Ahha, szóval soha a büdös életbe nem beszéltél vele, de már a pasid?!
XDXD
2/4 anonim válasza:
Na jó korán van, ezt benéztem... De akkor is vicces volt... :D
Am az őröknek az a dolga, hogy figyelje a gyanús embereket. Meg a nem gyanúsakat is... :D
3/4 Alaque válasza:
Biztos úgy nézel ki, mint egy tolvaj!
4/4 ASOT válasza:
Az is egy megoldás amit a 3. mond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!