Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire elítélendő, ha egy 22 éves fiúnak 14-15 éves barátnője van?
22 évesen 18 éves barátnő a legalja. A 14 éves az még gyerek!!! Ha a húgom (16) hazaállítana egy 20-25 éves csávóval, akkor addig ütném, amíg csak tudom. Széttépném az ilyen gyereket!
Legyen már tartásod! 22 évesen egy 14-15 éves gyerek szintjén állsz?!
Pedómaci hazatért...
Amúgy az első hozzászólóval értek egyet.
Iciripiciri cafrangokra szaggatnám amelyik a húgomra mászik ilyen kor helyzetben. (mák, hogy nincs húgom, de ha lenne...)
A társadalom szintjén az előítélet erős. Törvényileg pedofilnak nem számítanál egyébként. Bár szerintem pedofil hajlamod van, ami részben bennem is van.
De beszélgettél már komolyabban el egy olyan idős lánnyal? Ismersz-e egyáltalán olyas valakit? Mert ha elkezdenél beszélgetni egy olyan lánnyal, akkor rájönnél hogy más szinten vagytok. S valószínűleg ez is oda vezethető vissza, hogy tetszenek neked, mert akkoriba nem élhetted meg. S igyekszel bepótolni a tinédzseri élményeket.
Én nem vagyok az ellenzője, de nem is hiszem hogy ilyen nagy korkülönbség ilyen fiatalon elmenne. S inkább próbálj korodhoz közelebbit keresni, aki későn érő típus. Egyébként meg már néhény mostani 14-15évesek idősebbnek néznek ki, mint egy 18-20éves.
Ez a gond.. hogy ma a "kapcsolatok" legalább fele olyan, hogy 13-16 éves kisk.rvákkal kavar valami igazi perverz 22-35 éves pedomaci. Fúj
A legrosszabb meg az, hogy ez a lányok szerint tök normális..
Tenyleg legyen tartasod!
Biztosan vannak szinten keson ero lanyok a te korosztalyodbol!
Attol meg h kisfius vagy nem kell automatikusan szinte kiskoruakhoz fordulnod;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!