Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vágyom még mindig egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom még mindig egy ilyen jellemű lányra, amilyenről tudom, hogy úgysem létezik?

Figyelt kérdés
Egy aranyos, kedves, megértő, humorérzékkel megáldott, legjobb barátom és egyben barátnőm típusú lányra vágyom, aki értelmes, hűséges, ragaszkodó, odabújós típus és tele van szeretettel és ki is mutatja felém, illetve igényli, hogy én is szeretgessem gyakran és nem zavarja az sem, hogy kicsit érzelmesebb típus vagyok, mint a legtöbb srác. Emellett pici, törékeny alkata van és bájos arca és természetesen is vonzó, szép, ha nincs kifestve sem van valami bája, amitől öröm ránézn is és, ha meglátom mindig ölelgetnem, puszilgatnom támad kedvem, szóval egyszerűen egy imádnivaló, zabálnivaló teremtésre vágyom. :D Tudom, hogy ilyen nem létezik, de mégis mindenhol ezt a típust keresem még mindig. :)
2012. nov. 27. 00:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

Egyetértek, rengetek ilyen lány van, csak senki sem veszi őket észre, vagy csak játszanak velük. Tapasztalaból mondom.

"fogadd el, hogy sokkal több normális férfi van, mint nő" Na ezen most hangosan felröhögtem, már bocs, de nagyon gáz vagy haver:D

2012. nov. 27. 08:21
 12/16 anonim ***** válasza:
pedig vannak ilyen lányok, csak nyilván lesz*arnak... mondjuk engem is, pedig nekem is az ilyen lányok a gyengéim.
2012. nov. 27. 08:26
 13/16 anonim ***** válasza:
De léteznek! Irány Thaiföld vagy Vietnam, arrafelé koncentrálódnak.
2012. nov. 27. 12:08
 14/16 anonim ***** válasza:

de léteznek!

[link]

ugye, ugye!? :D

2012. nov. 27. 12:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Leszámítva a külalakot, én ilyen vagyok.

Felejtsd el a külsőt, én is ezt tettem, na persze annyira nem, hogy ne tudjam megcsókolni a partnerem, de rögtön lett egy olyan férfim, aki: kedves, aranyos, nem szexre hajt, figyelmes, törődik velem, sosem agresszív, akar családot, akar házasodni, stb, szóval csak ennyi a dolog titka.

Hidd el nekem, ha megismersz valakit, még ha nem is álomnő, átalakul a szemedben! A szerelem nem mindig azonnal támad, ha jobban megismersz valakit, úgy bele zúghatsz, mint vak ló az árokba!

23/L

2012. nov. 27. 12:23
 16/16 anonim ***** válasza:
A hatosnál a pont. Ha rögzíted az ideált, akkor nehezebben veszed észre másban a vonzó dolgokat. Ha túlságosan dédelgeted magadban ezt az ideált, azzal magadnak ártasz.
2012. nov. 27. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!