Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vágyom még mindig egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom még mindig egy ilyen jellemű lányra, amilyenről tudom, hogy úgysem létezik?

Figyelt kérdés
Egy aranyos, kedves, megértő, humorérzékkel megáldott, legjobb barátom és egyben barátnőm típusú lányra vágyom, aki értelmes, hűséges, ragaszkodó, odabújós típus és tele van szeretettel és ki is mutatja felém, illetve igényli, hogy én is szeretgessem gyakran és nem zavarja az sem, hogy kicsit érzelmesebb típus vagyok, mint a legtöbb srác. Emellett pici, törékeny alkata van és bájos arca és természetesen is vonzó, szép, ha nincs kifestve sem van valami bája, amitől öröm ránézn is és, ha meglátom mindig ölelgetnem, puszilgatnom támad kedvem, szóval egyszerűen egy imádnivaló, zabálnivaló teremtésre vágyom. :D Tudom, hogy ilyen nem létezik, de mégis mindenhol ezt a típust keresem még mindig. :)
2012. nov. 27. 00:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Rendben. És akkor most mit akarsz megtudni?
2012. nov. 27. 00:54
 2/16 anonim ***** válasza:
Vajon miért mert erre van szükséged evvel mindenki így van
2012. nov. 27. 00:56
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
jah, általában ez a normális fúk ideája, nekem is. fogadd el, hogy sokkal több normális férfi van, mint nő. hogy ezt a természet miért így alkotta meg, nem tudom és talán nem is fogom soha. lépj túl rajta, mert ilyen nő úgy sem jön el soha
2012. nov. 27. 00:58
 4/16 anonim ***** válasza:
am az ilyen lányok, vagy legalábbis hasonlók, mindig az ellentétükkel akadnak össze
2012. nov. 27. 00:59
 5/16 anonim ***** válasza:

Márpedig léteznek.

A barátnőmre illik ez a le írás.

16/F

Nem volt könnyű megszerezni. De meg érte.

2012. nov. 27. 01:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne azzal foglalkozz, hogy előre rögzíted az ideált, hanem ismerkedj. Ha valakivel vonzódni fogtok egymáshoz, az úgyis át fogja formálni az ideálodat, legyen az bármi. És ne gondold, hogy csak a leírt típushoz tudnál vonzódni, mert ez kémia, nem tudatos szinten dől el.
2012. nov. 27. 01:12
 7/16 Fke ***** válasza:
Kérdező, hát te bekaphatod. Van ilyen lány, de megérdemled-e?
2012. nov. 27. 01:22
 8/16 anonim ***** válasza:

rengeteg az ilyen lany, csak a nagyreszet tonkretettek mar lelkileg a trogerek... en is ilyen vagyok megsem becsul meg senki....:)

..L

2012. nov. 27. 01:47
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én vágyom egy lányra aki:

Otromba, utálatos, önző, sótlan, ki nem állhat engem és a legnagyobb ellenségem típusú lány, aki buta mint a tök, hűtlen, csalfa, rideg és teljesen érzéketlen vagy csak nem mutat felém érzelmeket, és nem is igényli, hogy én is szeretgessem gyakran és kifejezetten utálja hogy ha bármilyen érzelmet mutatok felé. E mellett hatalmas erős alkatú vad és kemény arcú kifejezetten taszító ronda, ha ki van festve különösen olyan amitől félelmetes még ránézni is és ha meglátom legszívesebben képen vágnám, és rugdosni támadna kedvem. Szóval egyszerűen egy gyűlölni való, kegyetlen és undok teremtésre vágyom :D. Tudom hogy nem létezik de mégis ezt a típust keresem mindig. :)

2012. nov. 27. 02:55
 10/16 anonim ***** válasza:
én ilyen vagyok mégse kellek senkinek:D tudod mi a baj? hogy az ilyen lányokat NEM veszitek észre.mert ha megy 2lány egymás mellett az egyik pont ilyen amit leírtál a másik meg egy r*banc de a szoknyája olyan mint egy öv akkor már szemmel le is fektettétek.észre kéne venni a rendesen felöltözött neadj Isten apró testi hibával 'megáldott' lányokat issss;)
2012. nov. 27. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!