Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, hogy ha én 13 vok ő meg 16?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy ha én 13 vok ő meg 16?

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 15:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
attól függ miről van szó ha csak randizásról akor...nem annyira....de mégvárj párj évet
2009. aug. 17. 15:52
 2/11 A kérdező kommentje:
csak randi (13/lány és a apasi a 16
2009. aug. 17. 15:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Mások válaszát is várom
2009. aug. 17. 15:55
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha Téged zavar, akkor igen, gáz, de egyébként egyáltalán nem. Ha jól kijöttök, akkor minden oké. Tehát sztem nyugodtan randizz vele, aztán majd alakulnak a dolgok. De, ha zavar, h ő 16, akkor tényleg hagyjad. Annyit nem ér az egész...

Amúgy meg kevés ilyen lány van, akit ez zavar.. vagy az a gond, hogy túl fiatal?:D

-Pet-

2009. aug. 17. 15:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem zavar csak kiváncsi voltam a ti véleményetekre :)
2009. aug. 17. 16:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Csak tudod akik már kicsit idősebbek másra is hajtanak..
2009. aug. 17. 16:07
 7/11 anonim ***** válasza:

16 évesen az még nem "pasi". :D

(Elég, ha lódítja a többieknek, hogy már "megvoltál" neki. Ez meg megegyezés kérdése kettőtök között. Akár adhatod is a lovat alá, úgy sem buktok le. Ellenben, ha terhes leszel, mert tényleg megvoltál, és nem védekeztetek, az nagy gáz, ilyet ne tegyél semmiképp ebben a korban!)

De jó, hogy az én fiam még nincs ebben a korban! (Vagy máris beszélnem kellene vele? Hiszen már elmúlt 8 is!!!) :D

2009. aug. 17. 16:23
 8/11 A kérdező kommentje:
Terhes még bitti nem szeretnék lenni :D
2009. aug. 17. 16:29
 9/11 anonim ***** válasza:

"16 éves még nem pasi?"

Ez azért túlzás! :-) Vannak olyan emberek, akik csak arra mennek, hogy 'na ő is megvolt..', de az a leggusztustalanabb dolog a világon!

A kérdésre válaszolva pedig egyáltalán nem gáz, én is voltam már 13 évessel, és még jobb is volt vele, mint egy nálam idősebbel!

16/F voltam!

2009. aug. 17. 16:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Én azt mondom,élvezd az életet,használd ki a lehetőségeket. persze nem úgy h egyből odaadod magad bárkinek. én amikor 14voltam,akkor volt 18 éves barátom. aztmondják a fiúk amúgyis később érnek a lányoknál érzelmileg :) tehát ha egy fiú 16,akkor az 13 :P ezértis mondják h a lányok hamarabb érnek. :) ( nem minden esetben:P)
2009. aug. 17. 16:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!